20.10.2015

Vegankebab Döner Stand 'N' Stuff

Täytetyt tortillat on eräs suomalaisten helpoista suosikkiherkuista ja vakiotavaraa monissa illanistujaisissa. Seuraavana päivänä saattaa harmittaa, kun joka paikka on täynnä epämääräistä meksikolaistyyppistä kastiketta ja muita mukavia ruokayllätyksiä. No onneksi meillä on koira, jonka lempiruokaa on letkeästi maustettu guacamole ja naga morich -salsa. Siivous on jo viittä vaille valmis. 

Old El Paso on koittanut ratkaista sottausongelmaa tuomalla markkinoille veneen muotoon jysäytetyn Stand 'N' Stuff -tortillan. Pysyy itse pystyssä, helppo täyttää, nopea. Kuin meikäläistä kuvailisi.


Mielenkiinnosta näitä piti testata, onhan täytetty lätty meilläkin vakiotavaraa muutaman viikon välein. Ihan myös sen takia, että sinne saa hyvin heiteltyä erinäisiä jääkaappiin kerääntyneitä jämiä ja hävikkiähän en sulata.

Tortillaveneet kääritään folioon ja lämmitetään muutama minuutti uunissa. Ok, ihan yhtä hyvin tulisi varmasti mikrossakin. No olihan ne ihan käteviä. Jos nyt niitä illanistujaisia ajattelee, niin näissä veneissä etuna on, että nämä voi helposti täyttää vaikka etukäteen ja välttää näin pääsiäiskäsiä, joilla ei ole hajuakaan täytettyjen tortillojen ortodoksisesta taittelusta. Testaukseen otin mukaan myös lautasen ja jonkin verran siihen onnistuin kastiketta tiputtamaan, toisella puolella pöytää lautanen pysyi puhtaana. 

Mutta mitä näistä nyt sanoisi?! Periaatteessa ihan käyttökelpoinen idea, ei kuitenkaan omaan ruokailuuni tuo juurikaan lisäarvoa.


Vegankebab Döner Stand 'N' Stuff

Stand 'N' Stuff -tortilloja
salaattia
kurkkua
tomaattia
retiisiä
purjoa
salsaa
quacamolea
juustodippiä
maustamatonta soijajugua
parmesaaniraastetta

Topas wheaty -tuotteita saa mm. Elinalta Turun vegekaupasta, tai jos epähuomiossa lähdetään pois Suomen ahterillisesta keskipisteestä, niin Ruohonjuuresta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti