27.12.2006

Iso poika jo

Olen nyt ruokapolkannut vuoden. Alkuun ei voinut tietää, kuinka pitkälle into jatkuu, mutta hyvin jaksaa vielä kiinnostaa. Hauska huomata, että sivuillani on käynyt yksi, kaksi, jopa kolmekin turpaa, tuttuja ja tuntemattomia, sukulaisia ja suvuttomia. Kommentteja on kiva lueskella ja sähköposteihin mukava vastailla. Antaa tulla vaan lisää.Ja hauskaa on käydä myös muiden ruokabloggaajien sivuilla. On vinkeää luoda mielikuvia siitä, millainen henkilö minkäkin sivun takana on. Tuo tietää ruoista niin paljon, etten taida edes kehdata kysyä tyhmää kysymystäni. No kysyn silti. Tuolla on pakko kasvaa jo nonparelleja hiuksissaan, sen verran kova jannutar on leipomaan. Tuo himoitsee sorsia ja paistattelee niitä. Hauska mies selvästi. Heh. Mitähän minustakin mahdetaan ajatella.

Mutta joka tapauksessa, onnea Polkkapossu. Ja kiitos ensimmäisestä vuodesta. No kiitos.

19 kommenttia:

 1. Onnea! Muistankin vielä, kun synnyit. Voi niitä aikoja. ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea!
  Uskon että blogiasi kirjoittaa kirjoitusvirheetön robotti. En siis tarkoita sellaista teollisuusautomaatio-kännykänkuori-konetta vaan enemmän Hondan prototyyppi-tyylistä korkeampaa älyllistä olentoa. Kuuntelet ruokaa laittaessasi uutta nightwishiä (post-Turunen) ja poltat hyvää sikaria. Menikö lähelle?

  VastaaPoista
 3. Onnea sinulle hauska ja tietäväinen possu. Blogiasi on ilo lukea.

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan possulle! Vuosi sitten olin itse autuaan tietämätön mistään blogeista, vaan sitten hurahdin vallan. Ensin hullaannuin vaan resepteihin, mutta nyttemmin melkein mieluummin lueskelen näitä vähän muutakin sivuavia tarinoitasi. Hyvä, että jatkoa seuraa!

  VastaaPoista
 5. Mielenkiinnolla odotan toisen vuoden anteja! Kiitos tähänastisesta.

  VastaaPoista
 6. Onnea vaan!!:)

  Saapi nähdä joko kommentointi onnistuu,useasti olen yrittänyt...
  Jos nyt onnistun,niin samalla kysäisen,josko voin lisäillä blogisi suosikkeihini??

  VastaaPoista
 7. Onnea vuosikkaalle :-). Blogisi on hyvin viihdyttävä.

  VastaaPoista
 8. Blogisi on ehdoton suosikkini. Onnea vaan ja paljon.

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea. Kivoja tarinoita ja herkullisia reseptejä. Koskahan saisin pystyyn oman blogin, niin voisit tulla vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 10. Olen Ville kanssa samaa mieltä. Poltat selvästi hyviä sikareita. Nightwishistä en olisi ihan varma, veikkaisin jotain singer-songwtiter tyylistä musaa. Tykkäät kokeilla outoja juttuja, joka on ehdotonta plussaa ja olet mielttömän kiinnostunut asioista. Juttujasi onkin mukava lueskella ja kasvattaa samalla omaa tietämystä. Taikinapojan Antin kanssa samaa linjaa, tosin Antti snobbailee liikaa, vaikka tietoa varmasti löytyy häneltäkin. Pidä tyylisi. Ja tosiaan onnea.

  VastaaPoista
 11. Heh. Kiitos vaan kaikille kauniista sanoista. Villelle ja Anolle totean vaan, että sikaria en tupruttele kuin isommissa juhlissa. No pikkusikari saattaa mennä kohtalaisessa tuubassa, mutta ei kyllä ruokaa laittaessa. Hevi on kyllä lähellä sydäntä, tosin Nightwish ei oikein iske. Tällä hetkellä Ruotsin Manowar eli Sabaton on kovaa kauraa. Ja laidasta laitaa kyllä musamakukin menee. Toinen kova bändi on The Knife, joka taas on sitten ihan eri maailmasta kuin hevi. Singer-songwriterit on myös tosi jees, varsinkin naissellaiset. Anna Ternheim on ihan loistava. Ja nyt huomaan, että noi kaikki on ruotsalaisia, mikä sinänsä on vähän pelottavaa. No ruokamusaksi voi hyvin mennä kevyesti latinoinen Bebel Gilbertokin. Ei kai sekin ole ruotsalainen :)

  Vilijaana: Ai kommentointiongelmia vai? Onko muilla ollut samaa vikaa? Kukaan ei ole ainakaan kertonut, mutta hankalaa se kai olisikin, jos ei pysty kommentoimaan. No ainahan voi lähettää sähköpostia. Ja juu... lisää vaan linkkeihisi. Bloggariverkostoituminen on oikein.

  Ja sen verran vielä anonyymille, että Taikinapojan blogi on mielestäni loistava ja Antti ei snobbaa yhtään liikaa. Miehellä on ruoka lähellä sydäntä ja se on kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut Polkkapossulle makumatkalta ison veden toiselta puolelta. Nostamme kuplivat maljat synttäreiden ja Uuden vuoden kunniaksi!

  P.S. Sainpas tänään maiskutella elämäni parhaita ribsejä. Kahvimarinointi alle ja kunnon barbequekastike päälle. Njamnjam, uutena vuotenahan perinteisesti grillataan...

  VastaaPoista
 13. Kiittää. Uutena vuotena ehkä perinteisesti grillataan, mutta ei nyt. Tarvisi saaren, jossa helvettikin jäätyy tai edes sisilialaisen vaihtarin läsnäolon :)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut yksivuotiaalle myös täältä Kettulan keittiöstä!

  Lueskelemme blogiasi enemmän kuin ehkä kommenteista ilmi käy. :)

  VastaaPoista
 15. Sorsanhimoitsijakin onnittelee yksivuotista! :)

  VastaaPoista
 16. Onnea vaan isosti Possulle. Täällä sitä vielä luetaan. Terveisiä keittiöstä.

  VastaaPoista
 17. Blondi-Lintunenkin onnittelee vuosikasta possua=)

  Juttujasi on tosiaan hauska lukea, huomaa, että sulla on "hieman" enemmän aikaa panostaa tuohon johdantoon kuin esim meikäläisellä, joka rustaa usein pienin sylissä ohjeen pikapikaa ja välillä muutamaankin otteeseen, kun joku näpsäkkä painelee deleteä=O

  Mikähän mielikuva muilla on minusta, en tiedä haluanko edes tietää;)

  Sä taidat olla aika filosofi=)

  VastaaPoista
 18. Heh. No vanhana filosofian sivuaineopiskelijana on hauska huomata, että jotain on sieltäkin tarttunut nuppiin.

  Ja HEEEEEEII Suippomies. My man. Long time no seen. Missä viipyy Suipon leikkeen ohje dude?

  VastaaPoista
 19. Onnea vaan minunkin puolesta jo vuoden ikään ehtineelle polkkapossulle. Muistan hämärästi joskus kauan sitten...

  VastaaPoista