5.12.2007

The Coca-ColaJoskus on kiva hassutella. Repikää siis tästä huumoria! Sitä pienempi yleisökin on tehnyt facebookin profiilikuvallani aikojen takaa (vaatii rekisteröitymisen).


Sosa-Solanakit


10 nakkia
4 dl Coca-Colaa

Leikkaa nakkien kärkiin viillot. Keitä niitä Coca-Colassa niin kauan, että vähiin käynyt neste on alkanut muuttua siirappimaiseksi. Meni ehkä n. 40-45 minuuttia. Pinoa nakit lautaselle ja piiritä ne kolasiirapilla.

13 kommenttia:

 1. No johan pompsahti resepti! Eikö tolla keittämisellä mene jo nakitkin siirappimaisiksi... :)

  VastaaPoista
 2. Neste haihtuu sen verran nopeasti, kun vähän kovemmalla keittelee, että suuren osan ajasta nakit lähinnä höyrystyvät. Kuvan nakit on todisteena :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tällä olisit voinu osallistua eilisen Top Chefin salamahaasteeseen, jossa piti tuunata jokin pikaruoka (tai junkfood, roskaruoka siis) uusiksi. Mitä helkkaria on muuten corn dogs?

  Tätä en lähe heti apinoimaan. Vaikka solasiirappinen tofu voiski olla A-SI-AA (Rane!). Voisko?

  VastaaPoista
 5. Tiv: Virta puhuu asiaa.

  Ylimuuli: Ihan pikaisesti voisin veikata, etten olis kauheen hyvin pärjännyt. Corn dogs. Ei oo tullu vastaan, mutta jenkeissä vedetään niin paljon maissia, että miksei siitä makkaraakin tehtäis. Hodari, jossa maissimakkaraa?

  Ei kannatakaan apinoidakaan. Jotenkin en oikein usko tohon tofuviritykseen. Ei sinänsä, en tätäkään välttämättä kellekään suosittele, mut jos nyt haluaa tehdä makeita nakkeja niin miksei. Allekirjoittanut veti ne ihan kiltisti äänihuuliinsa.

  VastaaPoista
 6. Hei oletko nyt ihan tosissas?

  VastaaPoista
 7. Eihän tällainen herkku voi olla pilantekoa, vannoohan joka pojan unelmakokki Nigella Lawsonkin colakinkun nimeen. Toivottavasti et kuitenkaan omaa sorkkaa kärventänyt:>
  Oikein maukkaan mehukas blogi sinulla, nostan hattuani !

  VastaaPoista
 8. Niin, onhan Nigella heti Tinan jälkeen jumalatarasteikolla toisena. Siis kokeista :D

  Omassa sorkassa on tiukasti silikonihanska. Ei siis hätää.

  VastaaPoista
 9. corn dog on nakki joho tökötään tikku ja se sitte löysään maissitaikinaan ja paistetaan öljyssä koko homma.

  VastaaPoista
 10. Kiits, Aleksi! Ei kuulosta kyllä järin houkuttelevalta. :-D Ootko maistanut?

  VastaaPoista
 11. ...no juuri kun olin päässyt julistamasta reseptien seuraamisen nimeen törmäsin tähän kaikkia asiaa koskevia uskomusjärjestelmiäni ravisuttavaan ohjeeseen.... Elämää jonkinverran nähneenä en kuitenkaan käy mielipidettä asiasta muodostamaan ilman kokemuksellista tietoa joten nähtäväksi jää tuleeko tämä kokeiluun joskus....;D;D;D

  VastaaPoista
 12. Minä en kyllä kokeilisi, jos tällainen ohje kävelisi vastaan.

  VastaaPoista