21.12.2007

Kansalliset kynttiläpäivät

Saanen toivottaa kaikki opettajat tervetulleiksi sivuilleni. Varmaan täällä joku on jo aikaisemmin käynytkin, sillä sormissani on selviä karttakepin jälkiä. Tai sitten käteni jäi uuniluukun väliin, molempi pahempi. Nyt osaan jo käyttäytyä, jos pienen pieniä jäyniä ei lasketa.

Tervetuliaistoivotukset siksi, että allekirjoittanut lähtee Opettaja-lehden palstakokiksi vuoden alusta. Voi siis olla, että joku eksyilee tännekin sitä kautta. Tämä blogi ei tietenkään katoa mihinkään. Lähden vaan sekoittamaan opettajien makumaailmaa erinäisillä kolanakeilla ja porkkana-kurkkuketsupeilla. Siitä tuleekin hauskaa, biliiw mii piipol!


Esimakua tulevasta saa Opettajan nettiversiosta. Ei, en oikeasti ole niin vakavamielinen, mitä kuvastani voisi päätellä. Todisteeksi ilomielistänauruhöhötysröhötysstä: höhöhöhöhööööö.

20 kommenttia:

 1. Hui, aika tuiman näköinen. Melkein säikähdin. =D

  VastaaPoista
 2. Kivvaa!! Luen sitten sun juttuja sieltäkin :) Niin ja tuo soitin sivupalkissa on hyvä idea. Hyvää joulua! Anna

  VastaaPoista
 3. Hih, se oli ns. tilattua tuimuutta :D

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnittelut kaikille opettajaystävilleni ynnä tuntemattomillekin kansankynttilöille: kylläpä saitte upean kokkikolumnistin lehteenne, paras joululahja ikinä :-D

  VastaaPoista
 5. Onpa karismaattinen mies meille opeille. Aivan upeaa!

  VastaaPoista
 6. OMG! En tiedä miksi, mutta oon aina luullut, että olet nainen. Jos sukupuoli on jossain mainittu, se on mennyt ohi. Jännää...

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Polkkis.... hienoa, että opetkin on alkaneet tajuta.... ja oli mielenkiintoista lukea sinusta vähän siviilitietoakin - ja tosi mielenkiintoista oli kuulla, että olet uskontotieteilijä.... =)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut uudesta pestistä! Pitääpä koittaa bongata sut sieltä opettaja-lehdestä :)

  VastaaPoista
 9. Mulla olisi kysymys. Miksi kutsutaan sitä toimenpidettä, kun keitetty muna nostetaan kattilasta kylmän, juoksevan veden alle?
  Eräs henkilö sanoi kerran, että kyseessä on munan karaiseminen. Onko tosiaan näin?

  VastaaPoista
 10. Vp, sä oot aina ihan liian kiltti mulle :D Joku yhteinen tuttumme sua väittikin erittäin kivasydämiseksi.

  Ope, paineet iski!

  Nuori nainen, minäkin oon aina luullut sua mieheksi. Hih, no ei vaan. Kyllä sukupuoli on jossain mainittu, mutta eihän sitä aina juttuja niin tarkkaan tuu luettua.

  Marke, juu pesunkestävä uskontotieteilijä ja humanisti. Mutta en siis pappi kuten monet uskontotiede -sanasta assosioivat.

  Jenny, no niin onhan täällä opettajia. Kyllä sen oon arvannutkin. Olette soluttautuneet joka paikkaan. Mm. kouluihin.

  Matleena, nyt jyräytit kyllä tosi pahan. Karkaisemisesta en oo ikinä kuullut, mutta se ei tarkoita, etteikö se eräs henkilö olisi oikeassa. Tai väärässä. Minä kutsuisin menetelmää nimellä keitetyn munan nostaminen kattilasta kylmän, juoksevan veden alle :D

  VastaaPoista
 11. Hyvä syy ruveta lukemaan Opettaja-lehteä! Itse en ole moiseen ammattiin sentään hairahtunut mutta äitini porskuttaa kansakoulunopettajana. Onnittelut pestistä!

  VastaaPoista
 12. Onpas mukava uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
 13. Nyt kaikkia opettajia huijataan kymmenellä. Kun tuo polgaporsi on siis niin lutu, kunhan vaan kovistelee malliksi. Hihihih. Hieno juttu ja hieno pesti. Ei kun onnea vaan opettajille ja lycka till polkagrisen!

  VastaaPoista
 14. Anni, kiitti vaan. Mutta ei kai open hommiin vaan hairahduta. Eikös se ole kutsumusammatti ;-)

  Ope kans, niin oletkin. Nähdään varmaan vielä? Ja miksei, jos kerran ruoka kiinnostaa.

  Satujatar, olet kyllä semmoinen satutäti, että saisit myytyä vaikka härsikiintynyttä maitoa lehmälle, jolta se on juuri lypsetty. Älkää uskoko: allekirjoittanut on aikas kova sälli.

  VastaaPoista
 15. Tosiaankin mukava piristys Opettajaan!

  VastaaPoista
 16. Jees, jees. Rok, rok. Hyvä juttu oli. Vaikka kuva olikin pelottavan näköinen :).

  VastaaPoista
 17. Ano: Hyvä että ideasta on pidetty!

  Kirjeenvaihtaja: Jos vertaan sun FB-kuvaan, niin hmmm... :D

  VastaaPoista
 18. Aivan mahtavaa Polkkis! Onnea vaan! Kunhan kerkiät aina silloin tällöin vihreän veran ääreen uuden pestisi lomasta...

  VastaaPoista
 19. Ootko muistanut kuinka silloin opetin sua,
  kun tiemme veralle vei
  ja veralle sanoin hei
  minne meet minne kuljetit kyyneleet
  jotka
  kauan sitten itkin
  kun yksin kuljin rantaasi pitkin.

  No hehee... aina valmiina Myrskiss. Sano vaan päivä, niin sanon veran äärellä päivää ja pallot tipahtelee. Pöydältä.

  VastaaPoista
 20. Hehe...Eppujen biisi on saanut uuden sanoituksen...Uudenvuoden lupauksenani on, että pääsemme useimmin pelaamaan kuin kuluneena vuonna...Ja kyllä ne pallot pussiin kolahtaa...Sen verran taitavia ollaan...:)..

  VastaaPoista