5.10.2006

Herkuttelija muuttuu vatsaolennoksi

Metromessut pidettiin 20.-21.9. Tampereen Pirkkahallissa, johon metro-tukku oli kutsunut asiakkaitaan ympäri Suomea. Tapahtuma sisälsi sekä ruoka- että alkoholimessut. Myös Polkkapossu oli saapunut ihmettelemään vanhaan harjoitteluhalliinsa järjestettyä kattausta. Hallissa oli Aki Wahlmania, Suomen kokkimaajoukkuetta, HoReCa-alan tavarantoimittajien edustajia, huutokauppoja, luentoja, esittelyjä ja mikä parasta riettaan hillitöntä maistelua. Kun lähes kaikki tuotteet oli testattu, tiesi rikkoneensa Sanaa vastaan. No onneksi mässäily on kuolemansynneistä se lievin. Word.


Messuilta jäi erityisesti mieleen kaksi uutta tuttavuutta. Finnsoy oli tuonut maisteltavaksi soijatuotteitaan. Täytyy sanoa, että olin positiitivisesti erittäin erittäin yllättynyt. Finnsoy lanseerasi joku aika sitten k-supermarkettien ja citymarkettien pakastealtaisiin neljä terra-merkkistä soijatuotetta. Näistä maistoin paneroituja soijaleikkeitä, jotka olivat tosiaan iloinen yllätys. Ilman parempaa tietoa, olisin väittänyt syöväni paneroitua kanaa. Kaikki kunnia.Toinen hauska juttu löytyi alkoholipuolelta, nimittäin chilivodka. Kautta kärsäni sentään! Aika pornoa. Olen tulisten ruokien ystävä ja näköjään myös tulisten juomien. Harmi vaan etten muista, kenen tuote on, eikä etiketistäkään oikein saa selvää. Chilivodkasta tuli aika veikeä tuplapolte. Voisi olettaa, että joku lämmin suklainen juoma näkee jossain vaiheessa syntymänsä.

5 kommenttia:

 1. Polkkapossu ei liene vielä pistänyt kärsäänsä ukrainalaisten suosimaan pippurivodkaan, jossa niin ikään on mukavan tulinen sivupolte? Se maustetaan hunajalla, mikä pehmentää hieman yleisvaikutelmaa. Pagistaan suosittelee.

  VastaaPoista
 2. Ei ole vielä maistanut, ei. Mahtaneeko sitä täältä Suomesta saadakaan? Jos, niin mikä ettei.

  VastaaPoista
 3. Enpä ole Alkon valikoimaa sillä silmällä katsonut. Ainakin het' itärajan takaa lähimmästä taxfreestä todistetusti löytyy.

  VastaaPoista
 4. Onko Polkkapossulla mitään tietoa mistä chilivodkan voi ostaa? Loviisan Alko ei tiennyt että sellaista on olemassakaan...

  VastaaPoista
 5. Chilivodkaa valmistaa Oy Shaman Spirits Ltd Tyrnävällä (www.shamanspirits.com). Juoman omat kotisivut rakentuvat keväällä www.chilivodka.com osoitteeseen ja samalla on tulossa myös uutuuksia markkinoille. Chilivodkalla voi todellakin liekittää iltaa ja makeiden laimentajien kanssa (esim. RedBull)saadaan loihdittua juomia moneen makuun. Piristävä shotti on myös 1/2 Fisherman's Friendiä ja 1/2 Chilivodkaa.

  VastaaPoista