1.12.2007

Nonparellimaista krumeluureilua

Silkinsileää pintaa, mataloita silmiä, paistattelevaa possunpunaisuutta ja ihailtavan säännöllistä soikeutta. Rosamundan ollessa värillinen svedu, on se puikulan ohella lempiperunani. Harmittaa vaan, kun media on seksuaalistanut sen. Matti, Susanna (oikaisy myöh: Susan) ja Matin uuniperunafetissit.

Tuo punainen pallukka on parhaimmillaan uuniperunana, mutta soveltuu lähes kaikkiin muihin tarkoituksiin paitsi keitinperunaksi. Sen puhdas ja hieman makeahko aromi puolentoista tunnin uuninuketuksen jälkeen on niin mieletön, ettei se välttämättä kaipaa seurakseen kuin valkosipulilla ja tillillä höystettyä voisulaa. Jos haluaa jotain pientä ekstraa, (voisulan lisäksi kaikki on nonparellimaista krumeluureilua) voi koittaa voisulan lisäksi myös seuraavaa:

Savulohi-katkaraputartar - täyte uuniperunalle

pikku pala savulohta
150 g katkarapuja pilkottuna
3 dl creme fraichea kevyesti vatkattuna
puolikas sipuli pilkottuna
1½ rkl kurpitsapikkelssiä pilkottuna
4 etikkakurkkuviipaletta pilkottuna
tilliä hakattuna
pikku loraus sitruunan mehua
suolaa
pippuria


Sekoita kaikki aineet keskenään.

---------
Jälkkärimusiikkilautasella EKG-ajan ennustaja.

2 kommenttia:

  1. Susanna? 0_0 Eikös se ollut Susan..? Vai tarkoitatko Susanna Sievistä?

    VastaaPoista
  2. No taishan se olla. Olin vaan niin tuttavallinen :D

    VastaaPoista