6.11.2006

Hakuja

Olen ihmeissäni. Viime aikoina sivuilleni on päädytty mm. seuraavilla hakusanoilla:


päärynä sorbetti resepti

Päärynäsorbettia en oikeastaan ole ikinä tehnyt, mutta täytyy sanoa, että idea on vallan mainio. Päärynä kyllä maistuu, vaikka huuleni siitä turboavatkin kuin herneet sateessa. Päärynäsorbettiin voisi heittää mukaan vaikka vähän kaneli- ja vaniljatankoa. Ja ehkä chilillä pientä jälkilöylyä. Ei paha.


ihmeiden aika

Se ei tietenkään ole ohi, sillä savimajamme viehättävä heimopäällikkötär onnistui juuri leikkaamaan veitsellä sormeen. Siis omaansa, ei minun. Olen joskus saattanut mainita riskirajoilla hiiviskelevästä leikkuusasennosta, mutta ehkä sitä virheistä oppii elämän rautalankaa. Onneksi pulssista löytyi pikainen apu ja kynnenläpi tikkaaminen kävi kuin tanssi syöpälääkäriltä. Musiikkinaisia kun taisi olla. Verta meni sen verran paljon, että hain juuri kaupasta ainekset veripalttuun. Tai voi olla, että teenkin uuniperunoita, sillä heimopäälliköttären äiti lupasi tulla tänään syömään ja hoitamaan pientä päivänsädettään.naku polkkapossu

Nyt meni aika pelottavaksi. Tiettävästi en ole julkisesti nakuillut, saati sitten joku olisi räpsässyt siitä kuvan. Minua pyydettiin kyllä eläinaiheiseen poikakalenteriin, mutta en haluaisi menettää viimeistäkin häveliäisyyden verhotilkkua. Ja mikä ihme on eläinaiheinen poikakalenteri!?!?


nyplää

Tiedän, että käsityöblogit ovat muotia, mutta en tiennyt, että Polkkapossu on sellainen. Nyplääminen on kyllä varmasti mukavaa, mutta en juurikaan harrasta sellaista sormiliikuntaa. Tietysti voi nyplätä kaikenlaista kuten partaa, rastaa, jakun reunaa, kännykkää, finniä, verkkosukkahousuja, vaimoa, kameraa, pitsiä, rukousnauhaa. Ja jos on oikein kiinnostunut, voi huuto.netistä vaahdota vaikka Nypläyksen peruskurssi-kirjan halpaan hintaan. Mutta minä en halua. Jos jotain nyplään, niin se on murumaista seosta.


ben zyskowiczille

Ben on suosikkini. Miksei olisi? Hän tunnustaa päiväkirjoissaan olleensa oikeassa jo nuorena. Ja mikä voisikaan olla hauskempaa kuin vappu Benin seurassa. Beniin liittyy muutenkin taianomaisia piirteitä: osta serpentiiniä, kiedo se kaulaasi ja lausu peilin edessä Zyskowiczin nimi kolme kertaa ja katso, mitä tapahtuu. Jos uskallat.


painajaismaisen hyvää

Mahtoikohan tämä googlettaja yrittää löytää halloweeniksi reseptejä? Vai haettiinko markiisi de sademaisia vinkkejä? Olen kieltämättä aikamoinen elostelija ja kuvaan kirjoituksissani äärimmäisen sadistisia tekoja. Jos haluat kiduttaa itseäsi, suosittelen testaamaan jotain ohjettani. Ai mutta siinähän luki myös hyvää.


2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole hajuakaan miten pääsee katsomaan millä sanoilla sivuille on päästy. Voitko antaa vähän vinkkiä...?

    VastaaPoista
  2. No tarvitset siihen ensin "ohjelman", joka seurailee, mistä ihmiset sivuillesi tulevat jne. Tällainen on esim. statcounter, jota itse käytän. Käytännössä juttu tapahtuu niin, että sinuun pitää lisätä sivusi html-koodiin pieni pätkä statcounterin koodia. Statcounterin sivuilla kyllä annetaan hyvät neuvot, miten se tapahtuu. Ja statcounter löytyy tietysti googlettamalla :)

    Tosin pieni ero meillä on se, että sinä käytät vuodatus.netiä ja minä blogger.comia, mutta luulisin, että asia onnistuu samanlailla sinunkin blogitarjoajalla.

    VastaaPoista