2.4.2008

**** = ivaa

Voi kakki, kamera hajos. Nyt ei naurata - ei kyllä itketäkään. Vaan milläs nyt otetaan ruokakuvat!? No ehkä jostain ilmaantuu ratkaisu kuin Bruce ja Evan ta****nlahjat. Kännykameralla ei paljon juhlita, jos lehtitarkkuuksiin pyritään. Tällä kertaa ruokakuvani on siitä hyvä esimerkki. Sitä ei nimittäin ole. Mutta ilman ikonia on jotenkin niin tylsää edes polkata, joten tässäpä leppoisa kuva.Mutta miten olisi, jos maisteltaisiin taas Knorrin herkkukeittoja. Lätistä peräisin olevan loan kohteeksi joutuu tänään kurpitsa-maissikeitto aprikoosilla ja purjolla. Hienoltahan tuo kuulosti ja olin jo kaupassa ihan töpötissäni noin luovasta valmiskeitosta. Mielialani oli jopa kovin anteeksiantavainen vasitenkin silmälläpitäen Knorrin tekemiä aikaisempia vääryyksiä. Se siitä mielialasta. Ensimmäinen lusikallinen johdatti minut vanhaan kunnon kuraan, jota ei söisi edes sika säkissä, vaikka kuinka kultapossuksi sanottaisiin.

Mutta johonkinhan se keiton jäyste oli tungettava, miksei siis kivaan arkiruokaan, jota on mukava ottaa vaikka töihin evääksi.


Keiton pelko on paistoksen alku -pastapaistos


1 pussi putkipastaa
1 pussi Knorrin kurpitsa-maissikeittoainesta
300 g marinoituja kanasuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulia
1 prk chilipapuja
½ tlk tomaattimurskaa
½ dl heinzin ketsuppia
½ basilikaruukkupöheikkö
150 g juustoraastetta (emmentaaaaalia)

Keitä pastat napakoiksi, valmista keitto pussin ohjeen mukaan ja paista kanaviipaleet kypsiksi pannulle. Lisää pannulle pilkotut sipulit ja paistele hetki. Lisää pavut tomaattimurska ja ketsuppi. Hauduttele hetki ja lisää riivityt basilikat. Sulata 2/3 juustoraasteesta keiton sekaan. Voitele vuoka ja sekoita huuhdellut pastat kanakastikkeen ja juustokeiton kanssa. Kaada päällimmäiseksi vielä reilu kerros juustoista keittoa ja loput juustosta. Paistele uunissa 200 asteessa 25 minuuttia tai niin kauan kuin päällinen on kauniin ruskean rapakka.

Tarjoa seurana etikkapunajuuria ja sombrerollinen sympatiaa.

--------------

Ei, en aio olla montaa päivää ilman kameraa. Huomenna takuukauppakeikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti