2.3.2008

Paha keisari syö kaikilta pään


Hauskan kuvan Wirallinen kirjeenvaihtaja nappasi Possusta Aurajoen rannalla pyöräyttämällä kameraa juuri kuvaushetkellä. Taas sama takki päällä. Jotenkin vaan kyseinen hemmo näyttää enemmän Darth Vaderilta tai Keisarilta. Palpatine of Naboo. Palpatine ottikin hetkellisesti vallan sapeloituani korkin pois formulavoittajienkin suihkuttelemasta Mummista.


Aurajoelta voi jatkaa matkaa vaikka mainioon Viinille-ravintolaan: paikka on lämmin, pieni, kotoisa, lempeä ja viihtyisä. Sinne tulen menemään uudestaankin maistelemaan voimakkaita juustoja ja joviaaleja viinejä. Raatimme oli vähintäänkin arvovaltaisella tuulella päädyttyään pruuviin, joka koostui neljän eri maan syrah-rypäleistä. Marokko jäi sopivasti kitalakeen kiinni, Boliviassa oli luonnetta ja mukavaa mausteisuutta, Australiasta tuli marjamehua kuten myös Etelä-Afrikasta sillä erotuksella, että jälkimmäiseen oli heitetty muutama rouhaisu mustapippuria mukaan. Sanastostamme löytyi mm. eloisa, rehellinen, tyypillinen, Alf, marjaisa, mykkä, kampela, banaanikotelo, meikä-tuunaa-makkarakotelon, raikas, polttava. Mukavaa maistelua. Terveiset ja kiitokset paikkansa oloiselle pitäjälle. I'll be back.

Eikä viinille muuten tyhjällä mahalla sovi mennä. Jos ei siis aio syödä kera mitään. Pohjustusta tehtiin toisella tavalla mukavan paikan hampurilaisbuffetissa. Laukku täyteen kuin olisi jo, ja sen jälkeen taattu paha olo. Kerrankos sitä. Kortteliravintola Kertussa on tunnelmaa, vaikkei sillä Goodyearin tähtiä olekaan. Paikan spessu on epäilemättä jallupullat. Niistä puhutaan paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti