27.3.2008

Kuten hyvä ystävänikin

Liekehtii, tähti kohtalon liekehtii. Olen löytänyt nimittäin ehdottoman tähtituotteen tai ainakin sanon niin. On parempi elää sponsoreiden toivossa kuin sponsoroida elävää toivoa. Hejja Rainbow, Ritchie Blackmore ja Rainbown suolatut cashew-pähkinät. Ukatsakaukatsakaukatsaka, ihan samaelin hyviä. Näitä voisi vetää kilon, samaan malliin kuin päivisin rauhoittavia.

Seuraava ateria on helppo ja varsinkin nopea. Kuten hyvä ystävänikin, mutta ei hänestä sen enempää. Mahtava iltapala duunisten jälkeen. Kuten hyvä ystävänikin, mutta ei hänestä sen enempää. Kerman saa muuten jättää poiskin ja heittää auramurut tortellinien päälle. Sitten vaatii ehkä lurautuksenturautuksen oliiviöljyä. Jos oliiviöljyä nyt voi sanan normaalissa merkityksessä turauttaa. Kuten hyvää ystäväänikin, mutta ei hänestä sen enempää.


Tortellineja ja cashew-avokadosalaattia
pinaatti-ricottatäytteisiä tortellineja

kermaa
auramurua

kourallinen rucolaa
1 avokado
1 appelsiini
pala vesimelonia
suolattuja cashew-pähkinöitä
suolaa
mustapippuria
balsamicoa
oliiviöljyä


Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.

Pese kourallinen rucolaa. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi. Fileoi appelsiini ja leikkaa hedelmälihat. Viipaloi vesimeloni. Kokoa lautaselle, mausta suolalla, pippurilla, balsamicolla ja oliiviöljyllä ja heitä päälle cashew-pähkinät.

Valmista kastike. Kiehauta kerma ja heitä auramurut sekaan. Anna sulaa ja heitä tortellinit joukkoon. Älä välitä vaikka ricotan maku peittyykin. Harvemmin sitä tortellineissa edes maistaa :D Ja turha tulla pikkusieluilemaan eli väittämään vastaan eli nihilisteilemään. Lisää lautaselle.

8 kommenttia:

 1. No tää nyt ei tuu yllätyksenä ja tiiän sen, et turha aukoo siitä, mut enivei suolacashewt on mahteja, niitei vaan sais koskaan olla kaapissa kun söisin kaikki heti kaikkien kanssa kaikkialla kaiken aikaa koko aika. Ihanan epänättiä suomea tuo viimeinen sanapari, mm mm mmmmm.

  Kävisköhän tää ton karpin eli porkkanaspaketin kaa?

  VastaaPoista
 2. Uu mama! Tää on varmasti ihan parhautta! Cashwet on ihan ykkösiä ja täällä niitä voitaisiin syödä myös kaksin käsin!

  VastaaPoista
 3. Uber, tarkoitat siis sitruunaraudalla vedeltyä spagua. Miksei. Kaikki käy (pork)kanan kanssa höhöhöhööö. Ja en kuittailen, kunhan vaan tiedän. Teikä söis vaikka linnuille heitellyt pähkinät, jos vaan löytäis jostain itelles lintuvalepuvun.

  Jenny, meillä niitä vedellään nelin käsin. Se on jo hiukan karua.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanalta kuulostava ja näyttävä salaatti. Suolattuja cashew-pähkinöitä ei vaan taida saada meidän peräkylän puodista.

  VastaaPoista
 5. Hmm.. onpas sinulla outo hyvä ystävä.. enivei, herkulliselta vaikuttaa sallaatti.

  VastaaPoista
 6. Anu, pitää kysyä jos he alkaisivat viljellä suolattuja cashew-pähkinöitä puodin takapellolla.

  Ano, jos tuntisit yhtään muita ystäviäni, voisit jopa määritellä hänet hyvin normaaliksi. Siis Gaussin käyrällä verratuna muihin outoihin ystäviini.

  VastaaPoista
 7. Anu, sit vaan tavan cashewt kuivalle paistinpannulle paahtumaan ja suolaa perään, avot! :-)

  VastaaPoista