21.3.2008

Karitsalle kastiketta

Pääsiäislampaalle löytyy allekirjoittaneen mokka-balsamicokastike täältä. Sinne siis. Nähdään St. Olavissa tai ei sitten.

2 kommenttia:

  1. Hei Polkkapossu, alias "paha keisari"... en nyt kommentoi kyseistä kastikettasi (on varmasti hyvä, vaikka kasvissyöjänä en kyllä karitsaa popsisi MINKÄÄN kastikkeen kanssa vaikka siitä maksettaisiin...) vaan kommentoisin blogiasi: KIITOS LUOJALLE IHANISTA HUUMORINTAJUISISTA IHMISISTÄ!!! Olen vasta hiljattain löytänyt "ruokablogien maailman" (omaa sellaista minulla ei siis ole.. sis blogia, onhan minulla tietty oma maailma - eikös kaikilla ole?!?) mutta asiaan; kaikista blogeista mitä nyt olen seuraillut/lueskellut sinä saat kyllä parhaat pisteet ja papukaijamerkin... jatka samaan malliin! Piristät ainakin minun päiväni aina kun luen juttujasi!

    Terveisin Anu

    VastaaPoista
  2. Paha keisari kuittaa. Varo hukkumasta ruokablogien maailmaan, se on addiktiivinen paikka. Vuoden päästä löytyy jo taatusti yhteisö "Anonyymit ruokablogien seuraajat".

    Kiitos kauniisti sanoista. Juuri lomalta palanneena ja erittäin väsyneenä, pienet kehut kummasti virkistävät. Toivottavasti ei liikaa, sillä silmäluomet pitäisi saada jo pian lurppa-asentoon :ZZZZZ

    VastaaPoista