10.2.2008

Karmivaa nettiruokaa

Tiedättekös osoitteen www.nettiruoka.fi? Se on pelottava paikka. Eksyin vahingossa sinne ja lätkäisin hakukohtaan naudanpaistileike. Sivustolta saa hinnan ja tiedon siitä, mitä muuta ostavat ne ihmiset, jotka ostavat naudanpaistileikettä. Nyt tulee se pelottava kohta: jyväbroileria, 1% maitoa, kirsikkatomaatteja, puuroriisiä. Ette varmaan aavista, mitkä neljä tuotetta löytyivät Reilun kaupan designkauppakassistani eilen kauppareissun päätteeksi. Onneksi ostin punasipuleita enkä helmisipuleita, joita ehdoteltiin viidentenä tuotteena. Olisi mennyt jo vähän överiksi.


Cocktailsändärit

Vaasan isopaahtoa
smetanaa
naudanpaistileikettä
basilikaa
smetanaa
kirsikkatomaatteja
cocktailtikkuja

Paahda leivät ja leikkaa reunat pois. Vetäise viipaleet keskeltä halki kolmioiksi. Voitele toinen kolmio smetanalla, laita viipaleelle puolikas leikkele ja aseta toinen kolmio päälle. Laita leivän päälle vielä basilikaa, rucolaa ja puolikas pisaratomaatti. Lävistä cocktailtikulla.


-------------
Uusi huomio: testasin hakua toisen kerran ja laitoin hakusanaksi taas naudanpaistileike. Nyt minun olisi pitänyt ostaa munia, perunasipulisekoitusta ja emättimen sisään asennettavia imukykyisestä materiaalista valmistettuja juttuja. Ei tuo sivu näköjään mitään tiennyt. Sehän possu vaan arvailee!

8 kommenttia:

 1. Hah, kerrankos sitä sattuu pelottava yhtäläisyys kohdalle.. mitähän se maailma yritti sulle siinä kohtaa kertoa?

  VastaaPoista
 2. En kyllä keksi, tulisko mitään mieleen?

  VastaaPoista
 3. Oliskos polkkapossulassa haastava olo tulevan viikon aikana?

  VastaaPoista
 4. Possulassa on aina haastava olo. Antaa palaa vaan =)

  VastaaPoista
 5. Tonne pelottavaan paikkaan pitää vissiin rekisteröityä, ennen kuin sieltä saa haetun evään lisäksi muita ostossuosituksia...?

  VastaaPoista
 6. Ei mun kyllä ainakaan tarvinnut. Tai en ainakaan tiedä rekisteröityneeni. En meinaan aio alkaa tilailla netistä ruokaa :D

  VastaaPoista
 7. Haaste on esitetty: http://celebear.users.paivola.fi/sorsa/?p=526

  VastaaPoista
 8. Haaste otettu vastaan. Jos tässä jotain sais tän viikon aikana väkerrettyä.

  VastaaPoista