22.9.2018

Dijon-kermassa haudutetut ahvenet

Jostain kokkikouluajoiltani jäi lapaseen tällainen mukava ahvenohje, joka ei liikoja tekijältään vaadi. Mutta mainio ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan. En sitä ihan tarkkaan muista, mutta jotain tällaista siinä oli:


Dijon-kermassa haudutetut ahvenfileet

ahvenfileitä
3,5 dl kuohukermaa
1 dl smetanaa
2-3 rkl karkeaa Dijonia
iso nokare voita
mustapippuria
tilliä
suolaa

Paista fileet pikaisesti pannulla voissa rapsakoiksi, ei tarvi olla sisältä kypsiä. Sekoita kuohukerma, smetukka, sinappi ja voi ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kalat ja anna muhia hetki. Lisää runsaasti tilliä. Pottujen kanssa aikas makoisaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti