2.3.2017

Leffapäivä 10.3. ja italialaista ruokaa

Elokuva: Toscanan auringon alla
Ruoka: Syntisen hyvää, ks. menu alapuolella
Missä: Scandic Julian Å-sali, Eerikinkatu, Turku
Milloin: Perjantai 10.3.2017, klo 18-
Hinta: Menu + elokuva 39€, tarjolla myös tarkkaan valittu juomapaketti 21€
Miten: Etupäässä nautiskellen, elokuvan aikana ruokien lähes huomaamaton pöytiintarjoilu


Tällaisia juttuja tulee harvoin vastaan varsinkin Turussa. Leffapäivänä Scandic Julia valmistaa tilaisuuden, jossa pääsee nauttimaan herkullisista italialaisista mauista. Samalla näytetään elokuva Toscanan auringon alla. 

Viime leffapäivänä osallistuin vastaavaan häppeningiin samassa paikassa, tällöin teemana oli suklaa ja olihan siellä aivan käsittämättömät sapuskat. Ja Pieni Suklaapuoti -elokuvakin oli tunnetusti mainio. Hehkutuksen voi lukea täältä. En odota yhtään vähempää tälläkään kertaa. Mutta tietty haluan hieman luoda paineita keittiölle kertomalla viime kerran parhaudesta. Jonka jälkeen harmittelin vilpittömästi niiden kavereideni puolesta, jotka arpoivat osallistumistaan, mutta jäivät sitten kuitenkin kuluttamaan kotisohvaa Ritari Ässä -kalsareissa. Ei siinäkään mitään väärää ole paitsi 10.3. klo 18.  

Haluaisin vielä huomauttaa, että mikäli jostain ontuvasta syystä unohdit, olet unohtanut tai tulet todennäköisesti tai jopa varmuudella unohtamaan naistenpäivän, niin tässä on hieno tilaisuus heittää pientä laastaria. Aina voi myös romanttisesti ehdottaa, että jospa tänä vuonna naistenpäivää vietettäisiinkin pari päivää myöhemmin. Ja hei, onhan tuo hintakin aikas mukava, kun huomioi kaiken tässä alhaalla luetellun. Mikäli yhtään tunnen tuon keittiön tapoja, ihan kaikkia aineksia ei ole menussa edes haluttu mainita.


MENU

ANTIPASTO
Pehmeää burrataa, prosciuttoa ja kotitekoista pataleipää

PRIMINI PIANTI
Tuoreravioleja ja grillattuja jättikatkarapuja al pil pil

SECONDI PIANTI
Vasikan osso bucco ja maalaisperunaa

FORMAGGI
Kotitekoista oliivikakkua, parmesaania ja tuoretta viikunaa

DOLCI
Limoncellopannacotta ja paahdettua valkosuklaata


Lisätietoja: p. 02 336 02132
Pöytävaraukset: www.facebook.com/BistroJulienne/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti