29.3.2017

Gluteeniton punajuuri-sinihomejuustopasta

Jatketaanpa taas välillä vaihtoehtoisten pastojen sarjaa, tällä siis tarkoitan muita kuin perinteisiä vehnäpastoja. Palmusto onkin jo aiemmin mainittu kikhernepastojen tekijänä, viimeksi valmistin 10 minuutin sardiini-appelsiinipastaa kyseisen firman kikhernepasta naturelista. Pysytään samassa jo hyväksi todetussa tuotteessa, mutta lisätään kevyt viuhahdus sinistä hometta ja punaista väriä. Kaunis seuralaiseni totesi pastasta: "No oli tää erikoista ja erilaista verrattuna peruspastoihin mut tosi hyvää". Aivan, niin oli. Punajuuri ja sinihomehan on klassinen yhdistelmä.Punajuuri-sinihomejuustopasta

3-4 punajuurta
3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
tuoretta rosmariinia
100 g sinihomejuustoa
1 pss kikhernepasta naturel (Palmusto)

(pikkupaprikoita
kermaviiliä
avokadoa)

Keitä punajuuret ja kuori. Kaada joukkoon 3 rkl oliiviöljyä, mausta s & p. Poraa sauvalla tasaiseksi. Lämmitä sose pannulla, heitä joukkoon sinihomejuusto, anna hieman sulaa. Sekoita joukkoon keitetty pasta. Kääntele. Päälle vielä muutama silputtu lehti rosmariinia. Paistoin vielä seuraksi muutaman pikkupaprikan öljyssä, maustoin suolalla ja tein niille avokadosta ja kermaviilistä 1:1 dippikastikkeen. Ja siihen vähän suolaa.

Eilen jälkkäripöydällä oli Julio. Tänään siellä on Eurythmics. Jos pastaa ei jaksa tehdä, niin aina siitä voi unelmoida makeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti