8.6.2009

Meinaa mennä pelkiks kastikkeiks



Raparperi-siiderikastike vaalealle kalalle

4 dl raparperia pilkottuna
1 dl siideriä
1,5 dl kalalientä
2 dl kermaa
1 rkl fariinisokeria
150 g voita
mieleisiäsi tuoreyrttejä

Laita voita lukuun ottamatta kaikki kattilaan ja anna kiehuilla 10 minuuttia. Lisää voi nokareina ja poraa sauvalla tasaiseksi. Määrät ovat hyvin suuntaa-antavia, luultavasti tarvit lisää fariinisokeria. Meikäläinen pitää kirpeästä.

3 kommenttia:

  1. Välillä sitä vaan on ihan kastikkeessa.

    VastaaPoista
  2. Olen tässä odotellut, koska ilmestyy painosta Polkkapossun Kastikekirja? Terv. TiV

    VastaaPoista
  3. On, ja välillä kastikkeen päällä. Kastike/-tahnakirjaa painosta odotellessa.

    VastaaPoista