9.9.2008

Hei beibi anna mulle piiskaa - musahaaste!

Marinoitu Koistinen viskasi haasteella, joka tietysti otetaan vastaan varsinkin, kun musiikkiin liittyy. Ja kun oli hauska törmätäkin :D

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"


Haaste on hankala, kuuntelen musiikkia koilisesta luoteeseen. Nyt kuuntelen selkeästi rankempaa, joten vedetään sillä linjalla. Paitsi alkuun on pakko ottaa kerta Roisin Murphya. Meidän suhteemme on kuitenkin kadehdittava, kiihkeä ja elinikäinen.

Disturbedin Liberaten pitäisi olla jo klassikko. Mieletön biisi, joka saa verenseisauttajan työn hankalaksi.

Kaikessa kamaluudessaan Great Whiten Rock me on ihan käsittämättömän hieno veto. Vuonna 1987 tapahtui paljon muutakin mielenkiintoista.

Finger Eleven - Stay and drawn. Juuri tykästynyt.

Mikäs viimeiseksi? No Ice-T ja Big Gun. Zipale klassikkoleffasta Tank Girl. Ei tosin minun suosikkielokuva, mutta pienellä uudelleenasettelulla elokuva olisi voinut olla vaikka Tank Gril, taatusti olisi heittänyt tajuntaan.

Haasteeseen iskevät, jos jaksavat:
Saadaan ainakin kunnolla ruoka-aiheista musiikkia.

7 kommenttia:

 1. Oookkeeei, että tällainen tapaus tänään. Katellaanpa jos vaikka jotain keksisin, mutta en lupaa ruokaa. Mussiikkia vaan.

  VastaaPoista
 2. Ahaa jaahas. No täytyy varmaan pistää aivoblenderi surisemaan.

  VastaaPoista
 3. Että tämmöstä :) Katsellaan, kun keritään!

  VastaaPoista
 4. Haasteeseen vastattu. Ei siellä juurikaan ruoka-aiheisia biisejä ole...

  VastaaPoista
 5. En mäkään ruoka-aiheisiin eksynyt, paitsi että haastevastaus on ruokakuvan alla toki :D

  VastaaPoista