19.5.2019

Mokkainen grillisoosi ja alennuskoodi lukijoille

Mikäli kahvia sattui jäämään pari desiä ylimääräistä ja grillaaminen kuulostaa kuningataridealta, kannattaa riipaista hauska mokkainen grillikastike. Tämä soosi on parhaimmillaan lampaan kanssa, mutta voi sillä sivellä muutakin punaista lihaa – tai kasviksia kuten kesäkurpitsaa, maissia, paprikaa, sipulia, perunaa, mitä niitä nyt sitten grillataankaan,

Tästä tulee aika reipas satsi, mutta jaa määrät, mikäli tunnet pienempää tarvetta.
 


Mokkainen grillisoosi


2 dl ketsuppia
2 dl kahvia
1,5 rkl ruokosokeria
1 tl sipulijauhetta
1 tl chilijauhetta
1 tl timjamia

1 rkl soijakastiketta
1 rkl balsamiviinietikkaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä

Mittaa ketsuppi, kahvi, sokeri, sipuli, chili ja timjami kattilaan. Anna poreilla hiljalleen 10 minuuttia. Lisää lopuksi soijakastike, balsamiviinietikka ja mustapippuri.


Tätä voi käyttää myös marinoimiseen, mutta oikea tarkoitus on palojen hipsuttelu ja herkkä sively kesken käristyksen.




Tiedäthän, mistä kahvisi hommaat?

Mikäli et, be informed! Slurp toimittaa sinulle mitä hienoimpia pienpaahtimoiden kahveja haluamasi väliajoin suoraan kotiin. Voit valita tummaa, vaaleaa tai vaikka molempia vuorotellen. Sinä päätät!


Slurpilta voi tilata hauskan lahjan ylioppilaalle. Eikä ihan niin perinteisen. Suosittelen tutustumaan palveluun, siilä Polkkapossun lukijana sinulla kävi juuri hillitön munkki. Kahvielämyksen ensikahvista saat 30% alennusta koodilla "polkkapossu" ja 5 euron alennus heilahtaa yli 30 euron lahjatilauksista koodilla "possulahja". Käy tsekkaamassa lahjasivulla.



Kirjoitus on tehty yhteistyössä Slurpin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti