25.5.2016

Raparperichutney

Grilliruokien kanssa maistuu raikkaat kastikkeet, tahnat ja villit sötkötykset. Kirpeä raparperichutney, jota on makeutettu kookossokerilla ja potkaistu etikalla, on juuri tällainen ihanan pehmeä läppäys poskelle, jota ei voi olla huomioimatta.


Raparperichutney 

1 l raparperia pilkottuna
1,5 dl kookossokeria
2 dl hillomarmeladisokeria
1/3 dl väkiviinaetikkaa
1 tl fenkolinsiemeniä
1,5 tl garam masalaa
1 punainen chili pilkottuna
1 keltainen chili pilkottuna
½ punasipuli pilkottuna
1 valkosipulinkynsi pilkottuna

Laita mortteliin fenkolinsiemenet, garam masala ja chilit. Survo nuijalla hetki. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keittele 10 minuuttia hiljaa kiehuillen. Anna jäähtyä hetki ja lataa kuumennettuihin lasipurkkeihin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti