23.12.2008

Haluaako joku varata tanssin?

Kannat Kattoon blogin Rauna haluaisi tietää, mitä soittaisin

1) juhlien aloittamiseen
2) tanssimiseen
3) kaulailuun
4) keskustelun taustalle
5) vikaksi biisiksi

juhlissani? Mietin hetken kysymystä, kunnes päätin sen olevan mahdoton. Ensin pitäisi selvästi määritellä porukka, joka juhliin saapuu. Otankin tässä vaiheessa vapauden muuttaa meemiä ja päätän, että kekkereissäni on ruokabloggaajia, tuttuja ja tuntemattomia. Kyllä nekin juhlat vielä Turkuun järjestetään.


1) Kekkerit käyntiin ja kannat kattoon: Good Charlotten I just wanna live.

2) Tanssimiseen Beastie Boysin Intergalactic, Pipettesin Your kisses are wasted on me. Ei bileitä ilman Rick Astleya eikä Killersin Mr Brightsidea.

3) Kaulailla voisin vaikka Pimpin ja Sarah McLahlanin Ice Creamin tahdissa. Nopeammin voisin kaulailla Molokon Time is nown tahdissa. Se on kuitenkin maailmanhistorian hienoin kappale - saa karvani pystyyyn, vaikka kuinka olisi seivattu (<- salaperäinen kalan ja marjan risteytys).

4) Keskustelun taustalle voisi heitellä vähän vaikka mitä, mutta ainakin sieltä löytyisi Matisyahun King without a crown, Phoenixin Long distance call. Portisheadin Glory box on vaikea ohittaa ja varmaan Coldplayn uusinta voisin soitella. Erikoisnumerona soittaisin Kaima-Matti Loirin Itkevän huilun, jossa hän kertoo laulun lopussa kauniisti: "Soi soiseli lahjojaan jaanut, mä kaikille huilua näytin." VAT?

5) Vimppa viisu. Valinta on yksinkertaisen helppo: Brigitten ja Sergen heittämä Je t'aime. Biisihän on kaikkien loppubiisien äiti, pikkuserkku ja napalanko.

Ja nyt pitäisi sitten haastaa jotain porukkaa. Haastan mukaan Nor-Dean, Neither-Jamesin ja Osuuspankin 50o eurolla per laaki. Rahat voi laittaa tililleni.

3 kommenttia:

 1. Kyllä ne varmasti mukaan haasteeseen lähtee, hyvällä asialla kun ollaan.

  Hauskoja biisejä olit listannut. Ehkä pitää kokeilla Ice Creamin taikaa seuraavissa juhlissa. Mä olin itse asiassa ajatellut, että jokaisella on varmaan mielessä jotkut tietyt juhlat ja ainakin juhlijat. On tosiaan hiukan eri asia järjestää pikkujoulut kultapossukerhon jäsenille tai kutsut eläköityvälle äidilleen.

  Muuten, tuon ekan biisin linkki vie tällä hetkellä mun blogiin. En ehkä voi ottaa kunniaa Charlotten ansioista, vaikka mieli tekisikin.

  Mukavaa joulua possulaan!

  VastaaPoista
 2. Serge ja Brigitte alkaa olla jo liian kuumaa. Voin silti tulla tanssiin, jos haet. Ai niin, nythän oli naisten haku, joten viimeinen tanssi varattu ;)

  VastaaPoista
 3. Oho, luulin, että olet Charlotten laulaja. Korjasin asian.

  Viimeinen tanssi varattu :D

  VastaaPoista