4.11.2007

Pig band -musiikkia

Sunnuntai on hyvä päivä nautiskella hengenruokaa. Tänään se tapahtui hyvin musiikillisissa merkeissä, mutta sekös polkkaavaa kärsäeläintä häiritsisi. Reseptikin sille löytyy.


Laktoositon ja gluteeniton soulfood

Klo 14.00 Trumpetin päivän konsertti Sibelius-museossa
Klo 16.00 Maaherran matinea Vanhalla raatihuoneella: Jazzia ja big band -musiikkia
Klo 18.00 Musavisa Bar Bristolissa
Klo 20.50 Saara Aalto Talent-showssa

Sekoita keskenään sinkki, b-trumpetti, alppitorvi ja kornetti. Hämmennä soppaa kuuntelemalla rentoa ja humoristista esitystä trumpetin historiasta. Anna universumin asteikolla virtuoosimaisen Juhani Liston maustaa soittamalla Yön kuningattaren aaria. Ole ihmeissäsi, miksi et ole ennen käynyt Sibelius-museossa. Tai hyvin vähän klassisissa konserteissa. Heiluta Juhanille, sillä hän soitti myös häissäsi.

Siirry Vanhalle raatihuoneelle tois puol tuomiokirkkoo. Nuuhki kattilaa ja totea makujen paljous. Ihmettele keittoasi, jossa tällä hetkellä huljuttelee n.20 ihmisen big band symppiksen johtajansa D\'l Puerto Carlosin johdolla. Heitä lusikkasi soppaan hyökkäämällä lavalle tauolla esittämällä kilpailevaa pig band -musiikkia. Nauti ylenpalttisesta suosiosta ja hyppää yleisön käsien varran. Lennä kaaressa pihalle.

Siirry taas reilun sadan metrin päähän ja tarkista hengenruokasi suola. Tällä kertaa sitä ei ole tarpeeksi, sillä Bristolin musavisa on tällä kertaa kohtuuttoman hankala. Parantele makua tiskillä lisäämällä gumbovaikutteita kaatamalla hiidenpataan tuopillinen mustaa kultaa eli kokista. Kun keitto on valmis ja ruoka nautittu palaa kotiin jälkkärille. Musiikkisunnuntaihin kuuluu vielä sopraanopoppari Saara Aallon uskomaton esiintyminen Talent-showssa. Possunkin piti kerrankin lopettaa levottomat jalat -syndroomainen polkkansa ja istahtaa hetkeksi paikalleen mykistymään.

Nyt on henki ravittu.


Kuvan linkitys: mikseri.net

3 kommenttia:

  1. Saara oli kyllä kovin hurmaava ja esitys nosti ihokarvat pystyyn. Ilolla odotan seuraavaa esiintymistä.

    VastaaPoista
  2. Saara oli ensimmäinen, jota voisin veikata vahvasti voittajaksi. Onhan niitä muitakin hyviä tietysti ollut, mutta tässä oli jotain.

    VastaaPoista