30.7.2007

Fanfaareja, taputuksia ja kumarruksia


Ruokahaaste on vihdoin ratkennut kahden kuukauden tiukan vääntämisen jälkeen. Tiukan kärkiparin muodostivat Cloudberryn grillatut nektariinit ja Limepippurin calzonet grilliritilällä. Voiton huumasta saa nauttia tällä kertaa yhden äänen turvin Cloudberry Quark, joka jo viime haasteessa kipusi lähes kuningattaren paikalle. Huh huh... tasatuloksessa minä olisin joutunut päättämään voittajan ja se ei olisi ollut yhtään kivaa.

Paljon onnea siis Lakkarahkalle ja makealle ohjeelle. Kuvatkin olivat ihan ammattilaistasoa. Limepippurin calzoneille on pakko nostaa sorkkaa, sillä minä ainakin sain fiiliksiä niistä. Kunniamaininta vielä Saaralle ja Kirjeenvaihtajalle: kiva kun mukaan on uskaltautunut ei-ruokablogeja. Vaikka nythän teistä jo tulikin niitä. Lisää ohjeita lienee tulossa ja ainakin osallistumisia ruokahaasteisiin.

Kiitos kaikille osallistujille. Toivottavasti saatiin hieman lisäideoita grillaamiseen. Ei sen aina tarvi tarkoittaa makkaraa tai possun ulkofileetä, tosin ei niissäkään mitään vikaa ole.

Elokuun ruokahaasteen teemasta ja järjestelyistä vastaa siis lähiaikoina Cloudberry Quark. Luovutan viittani, tiarani ja raidalliset sorkkasukkani hyvin mielin ja olen valmiina uusiin koitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti