20.6.2019

Taco Bell avaa Turkuun – ei harmita!

Hansakortteli tarjoaa hyviä uutisia herkkusuille, sillä kauppakeskuksessa aukeaa tämän kesän ja syksyn aikana kolme uutta ravintolaa ja täysin uudistettu Aschan-kahvila ja Arnolds.

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju laajenee Turkuun ja avaa tähän mennessä ketjun suurimman ravintolan Suomessa Hansakortteliin. Uutta ravintolaa päästään juhlimaan 12. syyskuuta osoitteessa Eerikinkatu 15.
”Taco Bell -fanit ovat odottaneet kovasti ravintolaa Turkuun ja nyt pääsemme heidän toiveisiinsa vastaamaan. Sijaintina Hansakortteli on erinomainen ja uskomme, että kysyntää herkullisille tacoille riittää”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.
”Taco Bell täydentää hyvin Hansakorttelin ravintolatarjontaa ja tuo Turun keskustaan odotetun vahvan ja vetovoimaisen kansainvälisen ravintolaketjun. Ravintolan sijainnin ansiosta se pystyy palvelemaan myös kauppakeskuksen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella”, sanoo kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen.
Hansakorttelin Food Court saa elokuussa uuden tulijan Itsudemo sushi-ravintolasta. Ravintola tarjoaa aasialaisen ystäville laajan kattauksen sushia, lämmintä ruokaa ja jälkiruokaa buffet-tyyliin.
Hansakorttelissa aloittaa toimintansa lisäksi toinen aasialaista ruokaa tarjoava suosittu ketju Luckiefun’s, joka kattaa ravintolaansa laajan sushibuffetin. Perusnigirien ja ‑makien lisäksi tarjolla on myös hieman erikoisempia herkkupaloja, monipuolista kasvissushivalikoimaa unohtamatta.
”Hansakorttelissa on erinomainen kattaus maailman eri makuja ja tarjonta tulee vielä tämänkin jälkeen kehittymään. Olen myös iloinen siitä, että jo avatut uudet ravintolat ovat saaneet hyvän vastaanoton. Esimerkiksi georgialainen ravintola Rioni on laajentanut tarjoiluaan nyt myös brunssin muotoon viikonloppuisin”, Palviainen kertoo.
Ravintoloiden lisäksi moni Hansakorttelista aiemmin tuttu kahvilatoimija jatkaa uudistetuissa tiloissa. Suosittu Aschan avaa täysin uudistettuna syksyllä ja samalla myös kahvilan konseptia on kehitetty asiakaspalautteen perusteella.
Lisäksi Arnolds saa uudet, aiempaa suuremmat tilat espanjalaisten portaiden vierestä. Tarjolla on tuttuun tapaan laaja kattaus makeita ja suolaisia herkkuja, kuten donitseja ja bageleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti