16.6.2012

Natustelua Töölönlahdella

Taste of Helsinki tsekattu. Tai ainakin osa siitä, ei muutamassa hetkessä ihan maksimimäärää maistiaisia ehdi mutustella läpi. Kaikin puolin tapahtumasta jäi leppoisa fiilis: edes jonot eivät olleet pitkiä ja vaikka venymistä välillä tapahtuikin, kohti tiskiä pääsi sujuvasti. Uudestaan sitten seuraavalla kerralla. Saa nähdä, tuleeko se jo huomenna :)

Tästä on siis kyse: "Taste of Helsinki on nelipäiväinen tapahtuma, jossa tutustutaan Suomen parhaisiin ruokiin ja nautitaan Helsingin rikkaasta ravintolakulttuurista. Tapahtuma on jokavuotinen makumatka, jossa kävijät pääsevät tutustumaan valittujen kahdentoista parhaan ravintolan antimiin tapahtumaan suunniteltujen annosten kautta."

Isoimmat bonarit ravintola Aidolle. Oikeat tyypit tiskillä, ruoka mahtavaa ja kysyin vielä jälkkärin reseptiä ja sekin tuli nopeasti kuin tuhat undulaattia. Mahtavaa Aito, tulen varmasti poikkeamaan ihan ravintolaankin.

Näitä testasin: 
  • Koivunsilmuilla savustettua lohipastramia
  • Mallasvanukasta ja karpaloita
  • Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
  • Paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita
  • Vihersimpukkaa, punaista nahm jim -kastiketta, korianteria, rapeaa sipulia
  • Grillattua luomukaritsan paahtopaistia, varhaiskaalisalaattia ja savuomenavoita
Ykkösjuttu oli ehdottomasti Aidon mallasvanukas ja karpalot. Mukin pohjalla oli vanukasta, sen päällä jotain hauskaa marjavaahtoa, jossa karpalot käyskenteli. Loistavaa, siis todella loistavaa. Ihan mahtavaa. Mainitsinko jo että hienoa. Upeeta. Niin ja Aidon lohipastramikin oli hyvää, vaikka olenkin lopen uupunut loheen. 

Vaihtoehdot: Go there or go there. Joka tapauksessa menet tai menet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti