Tällä hetkellä on aika kova kyllästyminen kanaan, possuun, persuihin ja loheen. Hyvin marmoroitunut härkä voisi vielä mennä pienissä määrissä, vaaleat kalat kuulostaa hyvältä. Vielä kun keksisin mihin tumppaan ne miljoonat särjet, joita merestä kiskon. No ehkä niistä jonkun särkikukon tai pullia voisi tehdä, mutta asiaa pitää tuumia hieman tarkemmin. Tuumimisen lomassa maistuu tietty salaatti.
Endiivi-sinhomejuustosalaatti
endiivi
sinihomejuustoa (joku mieto on ok)
babypinaattia
päärynä
erilaisia pähkinöitä
Ohjetta tuskin on tarvetta kirjoittaa. Kastikkeesta sen verran, että vedä määrät intuitiolla, maistele välillä.
oliiviöljyä
mustapippuria
greippimehua
juoksevaa hunajaa
särjistä tehdänn erinomaista suolakalaa
VastaaPoistaTamsku