20.9.2011

Onko muumilaaksossa ihan kaikki asukkaat varmasti kotona?

Pakko julkistaa postilaatikkooni tippunut ihailijakirje.


Hei paskanaama,

Olen nyt kaksi kertaa tehnyt ruokaohjeitasi ja molemmilla kerralla tulos on ollut täyttä paskaa. Sinun kannattaisi lopettaa ruoanlaitto kokonaan koska ruokasi ovat skeidaa. Yleensä kirjoitat ihan paskaa.Tekemäni ohjeet oli vuohenjuustoparsaleipä ja joku sumuvalon suklaakakku. Pidin kakkua vahingossa liian kauan uunissa enkä edes tykkää parsasta. Oikeastaan olen kokeillut ruokiasi kolme kertaa ja ensimmäisellä kerralla oli hyvää.


Heh, en muistakaan koska olisin hykerrellyt näin paljon. Paitsi eilen saatoin hihitellä aika paljon katsellessani Boratia. Kiitos palautteesta, sitä on aina mukava saada.

6 kommenttia:

 1. Selvä.

  Vähän samaa logiikkaa olemme käyttäneet kavereiden kesken: "Tässäpä kakkua, jonka tein x:ltä saamani ohjeen mukaan. Tosin, vaihdoin kerman maidoksi ja lisäsin hieman suklaata ja jätin mantelit pois. Mutta, kuitenkin, jos ette pidä kakusta, niin se on x:n vika, koska häneltä sain reseptin."

  VastaaPoista
 2. Höh, se Sikke Sumarin kakkuhan on sikamaisen hyvää!

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä on pakko sanoa, että tuon palautteen lähettäjä on varmaan laittanut sen huumorimielessä? tai sitten se on vaan vagingossa niin humoristinen ???
  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Dyydi/kiltsi on ihan oikeessa. Usean kerran olen sun sapuskoja maistellut ja kamalaa on ollut.
  -Chef Iron Julienne Viivotin-

  VastaaPoista
 5. Kiitos, että jaoit tämän kommentin! Pistää hykertelemään vaikkei se ole henkilökohtaisesti minulle osoitettukaan :)

  VastaaPoista