27.3.2007

Olen kuuma ja keimaileva

Tuo toinen eläinmaailman kokkaava ihme, Ylimuuli, sai ylipuhuttua minut rypälepersoonallisuustestiin. Vanhana psykan sivuaineopiskelijana lähden ilolla mukaan. Tässä siis tulokset analyyseineen:


Olen Pinot noir, uusi maailma

Rakastan voimakkaita värejä ja vartaloni ihania kurveja korostavia vaatteita. Olen kuuma, keimaileva Pinot noir uudesta maailmasta. Hurmaan ihmisiä ympärillä olemuksellani. Mottoni elämään onkin sopiva määrä flirttiä päivässä antaa hurjasti energiaa.

Sovin hyvin yhteen eurooppalaista sisartani myötäillen pitkään haudutettujen pataruokien ja tummien linturuokien kanssa. Voimakkaimmillani pärjään myös selkeämakuisen hirvi- ja pororuoan kanssa.

Miten tämä sitten osui? Pidän kyllä voimakkaista väreistä, etenkin oranssista - pakko pitää, kun on SVAAKP-addiktio. Liittyy sitrushedelmiin. Vihreä tietysti toimii myös, mistä Ylimuulikin takuulla on iloinen. Ja poliittisestikin vihreä toimii, sillä Ville meni läpi. Terkut äidilles. Voimakkaan sininenkin on hyvä väri.

Kurveja korostavat vaatteet... hmm...no en nyt välttämättä itse pidä kovin usein, mutta en pane pahaksi, jos joku muu haluaa käyttää. Ainoa ihonmyötäinen asuni on pinkki syntymälahjana tullut nahka-asu, jossa pakaroiden välistä työntyvä saparo herättää varsinkin nelinkontin sorkkiessani hilpeyttä.


Hurmaan ihmisiä olemuksellani. Edelliseen viitaten, kuka ei säälisi nelinkontin asfalttimaailmassa sorkkivaa sikaa ja tulisi silittämään päätä. En silti välttämättä kutsuisi sitä hurmaamiseksi, mutta jos näin saa ajatella, voin olla onnellinen.

Flirttailen päivittäin. No todella harvoin. Olen niin ujokin.

Eurooppalainen sisar? Tästä puhutaan vielä vanhempien kanssa. Tietääkseni minulla on kaksi veljeä.


4 kommenttia:

 1. Hehehhee ;-) Kuuma ja keimaileva possu ei kuulostaisi annoksenakaan hullummalta. Pakko kysyä, jätä vastaamatta jos haluat; mikä on svaakp? Onko tämä jotain gurmeekokkislangia jota ei pöllömpi muuli ymmärrä? Vaiko psykolooginen testi? Sana-arvoitus? Onnenpyörö?

  VastaaPoista
 2. Sitten kun avaan kaverini kanssa ravintolan nimeltä Bisse & Possu, harkitsemme vakavasti annosta listalle. Vielä pitää keksiä, mitä se pitää sisällään.

  Svaakp = Satsumia Vedetään Arviolta Ainakin Kilo Päivässä :D

  VastaaPoista
 3. Kuuma ja keimaileva MUNKKIpossu! ;-P

  Ai tuo, ns. sesonkiaddiktio. Mulla oli svaakp jo teininä ja sittemmin sen ovat korvanneet mm. Ovaakp, Bvaakp, Svaakp ja Tvaakp (omenat, banaanit, suklaa ja tomaatit). Tulevat ja menevät, mokomat. Ihanat.

  VastaaPoista
 4. No olisikin vain sesonkiaddiktio. Jos kunnon tavaraa ei löydy Turun torilta, olen valmis vaikka ottamaan pikalennon paikan päälle maistiaisille.

  Ei vaan...kyllähän tuo sesonkeihin liittyy. Kunnon parsoja ja voisia kastikkeita odotellessa -> pvaakp. Ei pitkä aika enää. Eilen ostin muuten ensimmäiset uudet perunat, marokkolaisia. No hyvältä nekin maistuivat.

  VastaaPoista