5.9.2009

Torvi-ideoita


Kyselin viime postauksessani, mitä tekisin torvisienistä. Kiitos vaan, hienoja ideoita tulikin. Heti ensimmäiseksi tietty toteutin risoton, sehän ei mikään yllätys ollutkaan. No se olikin oma idea. Muita ajatuksia:
 • Koistisen torvisienisämpylät (ovat juuri uunissa, seuraavan postin aihe)
 • Grand Master Sakari Cosmicin ideana sienicappuccino (tehty)
 • friteeraa ne! (Ylimuulin yllätysveto, hieno sellainen)
 • Koistisen pitsa (odottaa uuniin menoa)
 • Arleenan vinkistä Metsästäjän munat (toteutetaan)
 • Koistisen sienikeitto koskenlaskijalla höystettynä (toteutetaan)
 • Valopäiden kuningattaren lasagneen (toteutetaan ja siihen laitetaan myös pinaattia)
 • Tuo mulle! by sama valopää (toteutetaan)

Mustatorvisieni-katkarapurisotto

Mutta siihen risottoon. Sehän tietysti tehdään näin eli ohjeistamallani: Miten tehdään täydellistä risottoa. Paitsi että torvisienet paistetaan pannulla ja lisätään lopuksi risoton joukkoon. Silloin koko riisihässäkkä ei ehdi täysin mustumaan sienen väristä. Ai kyllä vaan oli hyvää, näytti maistuvan TPS-Suikkasen vaimollekin: voi että tää on hyvää, uuh, on tää vaan niin hyvää, aah, jos ottaisin vielä vähän lisää. Ehkä saan lippuja tuleviin matseihin :D

4 kommenttia:

 1. Etenkin alimmainen kohta lämmittää vanhan naisen sielua. Ilmeisesti toimitus on lähiaikoina? ;-D

  Sitten kun teet niitä frittimustiksia, niin voisit samalla frittailla muitakin sieniä, ainaskin suppilovahveroita, ja jakaa kokemuksiasi.

  VastaaPoista
 2. Risotto-ohje oli loistava. Ukonsieni-kuusenherkkusieni-kantarelli-pekoni-versio oli luipakaneleganttia vatsantäytettä, että kiitokset vaan teitille taasen.

  Ei sulla sattuis kuivausvinkkejä olemaan? OBH-kuivatut tomaatit esimerkiksi maistuisivat täällä Portsan suunnalla, jos sais oikein valistuneen ohjeen.

  VastaaPoista
 3. -stjtr- Toimitus saattaa olla lähiaikoina. Ehkä. Saattaa olla :D

  MariKo: Moro. Eipä kestä. Kuulinkin, että olitte hyvillä apajilla käyneet. Tänään vastaan käveli allekirjoittanutta mieletön määrä pystyyn kuolleita herkkutatteja. Pari niistä pelastin, vaikken siis sienessä edes ollut.

  Kuivausvinkit on vähissä, enhän edes tunne lyhennettä OBH. Onko Barbababalla Hermostoa? Vai liittyykö se johonkin kuivuriin. No, en silti tunne asiaa.

  VastaaPoista
 4. Luulin, että aurinkokuivaamisen sijaan kuivaamme OBH Nordicalla, mutta ei. Hankittiin sittenkin Wirta-kuivuri, kun oli niin kutsuvan edullinen karvalakkimalli.

  VastaaPoista