16.8.2008

Soijaa ohhoijaa

Paneroituja soijasuikaleita, hmm. Jotenkin jäi sellainen olo, kun maistoin messuilla pari vuotta sitten, että olisivat olleet parempia. Enää ei paljon lempi leiskunut ja kuherruskuukausi oli ehdottomasti ohi. Niitä oli varmaan muunneltu pakkasessani. Mitä tahansa sanoinkin, sain vain vastaukseksi ankaran murahduksen. Tuttua.


Pydeé
(1 annos)

2 perunaa
1 sipuli
puolikas kesäkurpitsa
½ prk tonnikalaa
kuivattua tilliä
suolaa ja pippuria
paneroituja soijaviipaleita
1 kananmuna

Kuori peruna ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi. Mikrota 7 minuuttia. Pilko sipuli, kuullota pannulla (öljyssä) ja heitä mukaan myös kuutioitu kesäkurmitsa. Viskaa sekaan perunat ja tonnari. Katso, että kaikki on kypsää ja mausta runsaalla tillillä, pippurilla ja suolalla. Paista soijaviipaleet ohjeen mukaan. Muna myös mutta ei ohjeen mukaan.

En suosittele kenellekään vähiten itselleni ja läheisilleni.

2 kommenttia:

  1. Vannoutuneena soijan nakertajana voin suositella näitä suikaleita valmistettavaksi ehdottomasti uunissa... ainakin kuvasta päätellen näyttäisi, että käytit ne panulla. Uunissa niista tulee rapeampia ja maukkaampia.

    Soijakin on muuten sitten pantu pannaan... aiheuttaa kuulema syöpää ja kaikkea muuta sellaista. You Tubista kuulema löytyy videoitakin, mutta enpäs ole itse vielä nähnyt kun ei oikeasti ole jaksanut kiinnostaa. Kaikki kun muutenkin aiheuttaa syöpää niin evvk...

    VastaaPoista
  2. Jotenkin ajattelin, että uunissa tulisi lötköjä ja pannulla rapeita. Pitänee antaa toinen sauma.

    VastaaPoista