27.4.2007

Kuukauden jäkäläpäinen pakinanatina

En ole keksinyt vielä mitään käyttöä yhdellekään Fun Light-tuotteelle. Viemärien puhdistamiseen ne voisivat juuri ja juuri sopia, sen verran pesuaineinen maku niissä on.

Mutta nyt tuli ihan ylivoimainen pohjanoteeraus: Fun Light Crystal. Felix Abba kuvailee tuotettaan läpinäkyvänä juomatiivisteenä, joka antaa vedelle kevyen ja raikkaan maun. Sokeriton janonsammuttaja. Aika läpinäkyvä tuote onkin, sillä janonsammuttaminen perustuu siihen, että kun ottaa kunnon kulauksen Fun Light Crystalia, on pakko juoda päälle vähintään litra ihan oikeaa vettä, jotta pystyisi edes jotenkin elämään.


Kyseistä tuotetta saa kahta eri makuvaihtoehtoa: sitruuna-limettä ja greippi-sitruunaa. Ensimmäistä olen vain maistanut, toisesta näen painajaisia. Miten sitruunasta ja limestä voi saada jotain noin järisyttävää? Kyseessä on törkeä kunnianloukkaus kaikkia maailman sitrushedelmiä kohtaan. Kaikki maailman sitrushedelmät: Nouskaa barrikadeille ja vaatikaa vapautumista Fun Lightin ikeestä!

Ja mikä loppupeleissä on edes kyseisen juoman funktio? Jos haluaa kevyen sitruunan maun juomaansa, niin onko ylivoimaisen hankalaa antaa sitruunalle pieni hali ja puristaa mehut vesikannuun? Tai vaikka viipaloida se sitruuna ja heittää kannuun? Tulee muuten paljon halvemmaksikin. Tietysti on niin, että on vähän tylsää juoda kraanasta tulevaa vettä, kun se ei oikeastaan ole mikään hienosti brändätty tuotemerkki. Myös halin antaminen ja kevyt sitruunan puristus saattavat olla joillekin ongemia; voihan siinä tulla annettua rakkautta jo ihan liikaa kertalaakilla. Myös viipaloiminen ja veistely on aikaa vievää puuhaa ja jos oikein huonosti käy saattaa vaikka veistellä sormeen. Ja viipaloinnista tulee tiskiäkin. Nyt joku tietysti ärähtää, että entäs hampaat ja kiille? No kuule, entäs Matti ja Teppo? Ei nekään tee hyvää kellekään, mutta jos jaksaa pysyä kohtuudessa, niin ei ne tapakaan.

Tuota p***aa en kyllä osta enää ikinä.

Älkääkä ehdottako, että Fun Lightit ovat hyviä rahkan maustamiseen. Eikä ole! Koko Fun Light on täysi susi.

9 kommenttia:

 1. Aaah, my thoughts exactly! Liityn Fun Lightien vastaiseen rintamaasi!

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi lisää ilmoittautuu. Tosin tyhjästä Fun light pullosta on ollut iloa urheilujuomapullonani jo melko kauan. Eli kestävää muovia.

  VastaaPoista
 3. Syö silliä, juo fun lightia (=kuravettä) päälle.

  VastaaPoista
 4. Höhöö. Tiedän minkälaisia drinksuja juotan Polkkikselle, kun seuraavan kerran drinksuja juodaan...

  Kevyesti kivaa siis :).

  VastaaPoista
 5. Eräs henkilö lähestyi minua sähköpostilla ja oli tulenkatkuisen käärmeissään kommentistani: "Tuota p***aa en kyllä osta enää ikinä."

  Olen pahoillani, kun pahoitin mielesi. P***aa ei tarkoittanut paskaa, kuten sinä oletit. Se tarkoittaa pissaa, siis aivan ehtaa kusta.

  Nimim. Aidosti pahoillaan

  Ja Kirjeenvaihtaja: Kiitos, en juo.

  VastaaPoista
 6. No niin! Ärsyynnyin tästä Fun Lightista jokunen aika sitten (linkki vie suoraan ko. kirjoitukseeni) ja laitoin palautetta firmalle. Sain vastauksen, jossa kerrottiin rautalangasta vääntäen kuinka ihmiset haluavat vaihtelua ja että nimenomaan tämä surkimuscrystal on suunniteltu "aikuiseen makuun". Muahahhaa.

  VastaaPoista
 7. buahhahhaaa... spontaani repeäminen! tuo matti ja teppo -vertaus oli kyllä paras kaikista. herätin nukkuvan mieheni nauramisellani. ja se ei ole helppoa se. :)

  VastaaPoista
 8. No ethän sinä s*na idiootti sitä suoraan pullosta juo!!!

  FUN LIGHTI ON HYVÄÄ.

  VastaaPoista
 9. Hahhaah..luin, että tossa pullossa lukee "Konetiskiainetiiviste" !!

  VastaaPoista