17.7.2023

Restaurant Sunnan – Korpoström

Iso pala saaristomaisemia ruoan ja juoman seuraksi. Saaristokeskus Korpoströmin ravintola Sunnan oli positiivinen kokemus. Olin toki jo kuullutkin paikan herkullisesta ruuasta, joten kävin testaamassa itse. Ja onhan se niin, että komeissa maisemissa ruokakin maistuu aina paremmalta. 

Mua on usein häirinnyt, kun paikat mainostavat, että ruoissamme on puhtaat ja aidot maut. Mitä hemmettiä se edes tarkoittaa? Vastakohtana likaiset ja väärennetyt maut? No, oli miten oli, Sunnanissa ei mainostettu näillä sanoilla, mutta kerrankin tuli mieleen, että tässä on paikka johon puhtaat ja aidot sopisi. Annokset maistuivat raikkailta, reippailta, puhtailta, yksinkertaisen kauniilta. Jokaisessa oli mahtavia makupareja. 

Otin lounaalle alku-, pää- ja jälkiruuan. Kuhan kanssa tarjoiltu piparjuurikerma sai sukkani pyörimään kuin lepakolla aurinkolasikaupassa. 

Paikan motto: Mitä maanviljelijät ja kalastajat tuovat meille aamulla, löytyy saman päivän aikana lautasellasi. Menut vaihtelevat päivittäin ja salihenkilökunta heittää pöytään vielä dagens tipsin eli päivän vihjeen. Sitä kannattaa kuunnella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti