6.10.2019

Pizzat: savupekoni-herkkutatti ja ankka-sinihomejuusto


Mikäli et vielä ole hankkinut pizzakiveä, nyt saattaisi olla hyvä aika. Vaihtoehtoja alkaa olla aika kivasti, ja muutaman kympin investoinnilla pärjää loistavasti.


Nämä pizzat ovat vähintään ravintolatasoa ja ylempi on yksi parhaista ikinä syömistäni. Vaatimattomasti heitetty, mutta täysi tosi. Ranskanrovaniemeläisen kaverini, Chef Sebastianin, kanssa näitä hifisteltiin ja veivattiin eilen.

Ota vaari sekä kivi- että täytevinkeistä! Ensimmäiseen tulee valkoinen pohjakasti ja toiseen voit valmistaa ihan perinteisen tomaattisoosin.


Savupekoni-herkkutattipizza

Pohjakastikkeeksi Valion Koskenlaskija ruoka ja dippi -töhnää

Herkkutatteja
Sipulia
Savustetua pekonikylkeä
Parmesaania
Persikkaa
Timjamia
Juustoraastetta


Ankka-sinihomejuustopizza

Pohjakastikkeeksi tomaattitöhnää

Ankan sisäfileitä
Sinihomejuustoa
Persikkaa
Juustoraastetta

Molempiin päälle uunin jälkeen rucolaa. Muutama vuolusiivua parmesaaniakaan ei tee pahaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti