26.4.2006

Maissille makua

Pekoniviikko jatkuu...


Pekoni-tomaattilevite

2 dl margariinia
4 siivua pekonia
1 dl aurinkokuivattua tomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
ripaus mustapippuria

1. Paista pekonit rapeiksi pannulla ja valuta hetki talouspaperin päällä.
2. Pilko pekonit, tomaatit ja basilikat pieniksi ja sekoita margariinin joukkoon.
3. Lisää mustapippuri.


Leivänpäälläkin maistuu erinomaiselta. Minä söin iltapalaksi esikeitettyä uunimaissia, jonka päälle sitten laitoin tätä levitettä. Toimi kuin jeesusteippi. Mukana meni salaattia, jossa oli mm. ituja, papuja, oliiveja, kirsikkatomaatteja ja raejuustoa.

4 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista