22.12.2022

Rommirusinat

Ensi vuonna olen työni puolesta mukana tuottamassa ylisukupolvisia virtuaalielämyksiä. Näyttää jo nyt hyvältä, sillä projektissa oleva työparini antoi joulunaposteltavaksi itse tekemiään rommirusinoita. Odotan tämän jatkuvan vähintään kerran kuukaudessa, muuten meitsi ottaa hatkat. Mutta mistä hän tiesi? Rommirusinat on parhautta rommia ja rusinoita myöden. Kyytipojaksi sain mm. villasukat, naposteltavaksiko myös?!

Jotain näistä voisi silti jalostaa. Listalla nyt jäätelö, tiramisu, tryffelit, fudge, mousse, kastike kalalle, mitäs vielä?

Rommirusinoita on simppeli tehdä itse. Tällä en viittaa työparini yksikertaisuuteen. Periaatteessa voit pistää rusinat lillumaan rommiin, ja parin päivän päästä homma on hyvä. Parempaa tulee, jos lisäät liemeen sokeria. Jos näin teet, kiehauta vaikka ensin puoli desiä vettä, sulata siihen 2 ruokalusikallista sokeria, lisää sitten puoli desiä rommia (älä keitä enää) ja puoli desiä rusinoita. Tästä voit sitten kertolaskusääntöjä noudattaen valmistaa isommankin määrän rommirusinoita. Kaikki rommi mitä jää ennen ja jälkeen rusinoiden syöntiä, kannattaa juoda pois. Tietty.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti