14.1.2013

Iihanaa, iihanaa!



Kuminainen linssi-tomaattikeitto
 
öljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
puolikas pieni munakoiso
puolikas varsi varsiselleriä
1½ tl kuminaa
1½ tl currya
muutama pisara tabascoa
2 kanaliemikuutiota
vettä
purkki kuorittuja tomaatteja
150 g punaisia linssejä (go green)
smetanaa tai ranskankermaa



Freesaile pilkottuja sipuleita, munakoisoa ja varsiselleriä hetki öljyssä, lisää mausteet ja pyörittele vielä hetki. Lisää kanaliemikuutiot ja vettä niin paljon, että kasvit peittyy ja vielä puoli litraa päälle. Keitä kypsiksi, lisää tomaatit ja poraa sauvalla. Lisää punaiset linssit ja keitä vielä n. 13 minuuttia. Tarkista maku ja lisää nokare smetanaa tai ranskankermaa tarjottaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti