29.1.2008

Perunaleipäset


Perunaruoskat

kohtuusuolaista löysää perunamuusia
1 muna per kaksi perunaa
vehnäjauhoja
(½ rkl bantsuppia per kaksi perunaa)

Sekoita ainekset yhteen. Taikinasta ei ole tarkoitus tulla kiinteää, joten jauhoja sen mukaan. Mitään nostatusaineksia ei tarvita.

Heitä uunipellille leivinpaperi ja nosta sille aina yksi läjä kerrallaa taikinaa, jonka sitten lusikan alapinnalla pyörittelet ohueksi rieskaksi. Vähän kuin laittaisit pitsapohjan päälle tomaattikastiketta. Paista uunissa 220 asteessa, niin kauan, että tulee kaunis väri.

2 kommenttia:

  1. Ihan vain sivuhuomautuksena, että jos tekee rieskasia Blue Kongo -muusista, sitä kaunista väriä on turha odotella :P

    VastaaPoista