20.9.2007

Lusikallinen keittoa

Sateenkaarenkeltainen sosekeitto

1 kukkakaali
5 porkkanaa
3 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
2 kanaliemikuutiota
3/4 dl murskattuja hasselpähkinöitä
½ pkt lidlin savukalkkunasulatejuustoa
pippuria
oreganoa
ripaus sahramia
ripaus muskottipähkinää
(suolaa)


Kuori ja paloittele kasvikset. Laita kattilaan vettä niin paljon, että kasvikset juuri peittyvät. Viskaa liemikuutiot sekaan. Keitä kypsiksi ja poraa hetki sauvasekoittimella. Lisää hasselit, sulatejuusto, pippuri, oregano, sahrami ja muskottipähkinä. Poraa tasaiseksi samettiseksi soseeksi. Tarkista suola.

4 kommenttia:

  1. Hei!

    Etsimme aktiivisia ruokablogaajia testikäyttäjiksi uudelle yhteisölliselle ruokasivustolle ennen sen avaamista isommalle joukolle. Mikäli haluaisit tutustua palveluun, jätä sähköpostisi osoitteessa www.foody.fi löytyvälle lomakkeelle niin toimitamme Sinulle tunnukset!

    VastaaPoista
  2. No kiitti. Tein vähän kuvatestailuja...

    VastaaPoista