16.1.2009

Pientä kritiikkiä meikälle

Kuuntele.

Ei se aina mene putkeen, sanoi kaukoputkitehtaan linssialihankkija, kun ei saanut linssierää määäräajassa valmiiksi putkiin? Eli noudata hyvin tarkasti seuraavaa ohjetta eli älä missään nimessä valmista sitä. Ajattelin, että noista aineksista saan kehitettyä hyvinkin nopean ja maistuvan lisäkkeen. Sinänsä edellinen lause pitää paikkansa, että sain, kehitin, hyvin, nopeasti mutta en todellakaan maistuvaa. Tulos oli täyttä paskaa ja tungin sen pyykkivuoroni vieneen naapurin postilaatikosta sisään. Nyt jo hieman kaduttaa, ei se ehkä ollutkaan tuo naapuri. Olen asunut vasta hetken talossa ja naamat menee vielä hieman sekaisin. Sorppa. Kun seuraavan kerran teen jotain herkullista keittoa, voin korvaukseksi laittaa sitä postiluukustasi sisään.Leivitetyt kurakesäkurpitsat (Älä tee!)

kesäkurpitsa
vehnäjauhoja
sweetchilikastiketta
murennettuja TUC-suolakeksejä
rypsiöljyä

Älä leikkaa kurpitsaa vinottain viipaleiksi. Älä pyörittele viipaleita ensin vehnäjauhoissa, sitten sweetchilikastikkeessa ja viimeiseksi suolakeksimuruissa. Älä siis ainakaan korvaa loppuneita munia chilikastikkeella, se on ehkä pahin virhe. Älä paista leivitettyjä viipaleita rypsiöljyssä kullan ruskeiksi.

2 kommenttia:

  1. Hmm... Mikäs noissa kesiksissä sitten niin poskelleen meni? :D Miun korvaan kuulostaa sellaiselta ohjeelta, että voisikin periaatteessa toimia.. Ainakin ite olen joskus makeassa chilimarinadissa kesiksiä ja ihan hyvää on ollut! Kuvassa nuo leivitykset näyttävät hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Heh, olipa hauskasti kirjoitettu. Mäkin kokkaan joskus täyttä paskaa suoraan roskikseen, vaan sellaista on kokkaajan elämä :)

    Kerran erehdyin tekemään lihamureketta broilerin jauhelihasta enkä voi käsittää, miten siitä tulikaan niin pahaa! Raaka-aineet olivat kuitenkin kaikki yksinään hyviä, mutta yhdistettynä ihan kuraa! Harmittaa vieläkin!

    VastaaPoista