Nonni. Nyt olen sitten virallisesti ravintolakokki. Eilen oli valmistujaispäivä, minkä kunniaksi Chef Manteli kokkasi meille hyvät gourmet, jotka sitten tuotiin lautaselle vatitarjoiluna. Onneksi ei tarvi itse harrastaa moista tarjoilua.
Haluaisin näin sivujeni välityksellä vielä kiittää opettajiani, jos nyt sattuvat näitä joskus lukemaan. Varsin mukavaa oli lähes aina ja useimmiten nauru ja hymy olivat herkässä kuin sillä kuuluisalla auringolla. Naurun ohessa myös tiedon määrä on kasvanut hurjasti, minkä myötä tiedonjano ei suinkaan ole sammunut, vaan kasvaa kasvamistaan. Mutta kiitos siis fiksummille, kun suostuitte jakamaan tietojanne ja taitojanne. Oli kyllä niin huippua, että taidanpa hakea uudestaan samaan koulutukseen parin vuoden päästä :)=
Haluaisin näin sivujeni välityksellä vielä kiittää opettajiani, jos nyt sattuvat näitä joskus lukemaan. Varsin mukavaa oli lähes aina ja useimmiten nauru ja hymy olivat herkässä kuin sillä kuuluisalla auringolla. Naurun ohessa myös tiedon määrä on kasvanut hurjasti, minkä myötä tiedonjano ei suinkaan ole sammunut, vaan kasvaa kasvamistaan. Mutta kiitos siis fiksummille, kun suostuitte jakamaan tietojanne ja taitojanne. Oli kyllä niin huippua, että taidanpa hakea uudestaan samaan koulutukseen parin vuoden päästä :)=
Onneksi olkohon!
VastaaPoistaOnnea! Tulen sitten syömään, kun olet perustanut oman sorsaravintolan.
VastaaPoistaHienoa ja loistavaa, maistuva ruoka on maailman (tai ainakin monien päivien) pelastus!
VastaaPoistaWow, ONNEA!!
VastaaPoistaOnnea, Polkkis! Täällä Oulussakin olisi tilaa hyvälle ravintolalle, joten mitä jos perustaisit kerralla vaikka kokonaisen ravintolaketjun. ;)
VastaaPoistaOnnittelut täältäkin, sillä valmistumista kannattaa aina onnitella!
VastaaPoistaPaljon, paljon Onnea vaan...
VastaaPoistaIhmetellä vaan täytyy, mitä Sinulle on osattu opettaa, kun olet niin kaikkitaitava.
Onnea vaan possulle!
VastaaPoistaOnnea! :D
VastaaPoistaSikamaisen paljon onnea ja menestystä julmassa, mutta ah! niin antoisassa ravintolaskenessä :-)
VastaaPoistaVautsi. Ihan hirveesti onnea!
VastaaPoistaHienoa, että bloggaajien joukossa on myös ammattilaisia. Ja vielä sellaisia, jotka jaksavat päivittääkin ahkerasti :)
VastaaPoistaOhhoh. No kylläpäs nyt punastuu, niin paljon kuin possu vaan voi. Kiitos kiitos kaikille kaikille oikein oikein paljon paljon.
VastaaPoistaOnnea, onnea kollegalle :)
VastaaPoistaMitä...mitä...ONNEA sylinäydeltä!!t.Vilijaana
VastaaPoistasiis SYLINTÄYDELTÄ...*nolo*
VastaaPoistaHih *hykertelee*
VastaaPoistaOnnittelut ja kiitokset upeasta blogista!! Keerohan vielä miksi se kokkien hattu on nii-iin korkea? Eikö pienempi lätsä riittäisi?
VastaaPoistaOnnittelut! Miksi muuten se kokinhattu ON niin kummallisen mallinen. Takin ymmärrän ja jopa ruutuhousut..
VastaaPoistaKiitos blogistasi, sitä on ollut hauska seurata.
Onnittelu valmistuneelle!
VastaaPoistaOnnea täältäkin! Kiitos sivuistasi, kiva seurata ammattilaisen työtä!
VastaaPoistaKiitos kiitos!
VastaaPoistaMyöhästyneet onnittelut!!
VastaaPoistaOnnittelut minunkin puolestani=)
VastaaPoistaOmasta valmistumisestani onkin jo aikaa...hui...yli 12 vuotta=O
Onko sulla duunipaikka tiedossa jo?
Kiitos. Tällä hetkellä ekstrailen, kesä-, heinä-, elokuu kokoaikaista. Sitten en tiedä. Mutta ihan kivasti ollut hommia jo opiskeluaikana...
VastaaPoista