21.11.2007

Tähän ei tarvita banaanikoteloa

Banaani-piparminttu-suklaafondant
(5-6 annosta)

1 muna
1 dl sokeria

100 g voita
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1 dl Mariannen piparminttunamirouhetta tai murskattuja marianneja
ripaus vaniliinisokeria
ripaus kardemummaa
muussattua banaania

*kännykkäkameralla
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi ja yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe, piparmintut, vaniliinisokeri ja kardemumma ja sekoita. Ota kuusi pientä annosvuokaa, voitele ne kevyesti ja laita ensin pohjalle hieman seosta, sitten vajaa ruokalusikallinen banaania ja päälle taas seosta. Paista uunissa 210 asteessa n. 10 minuuttia, tai siten että annos jää keskeltä mukavan juoksevaksi. Tarjoa lämpimänä vaniljajätskin kanssa.

5 kommenttia:

  1. No tätä on ihan pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Saako kokeilla viileää jäätelöä? Tuntuu olevan aika sulaa tuo lämmin jäätelö.

    VastaaPoista
  3. Tosi agentti tekis kyl fondantinkin koteloon. Koskaan ei tiä milloin lähdön hetki yllättää.

    VastaaPoista
  4. Tosi agentti hommais tulenkestävän kotelon, johon fondant banaaneineen olis jo valmiiks tehty. Sen vois sit lämmittää lähdön hetkellä kaasupolttimella.

    VastaaPoista