14.6.2007

Lisää grillausideoita

Hyvin usein heitän sipulin vaan lohkottuna folioon ja annan muhista grillissä, mutta nyt jotain kevyesti erilaista. Tomaatti on grillissä täydellistä herkkua, ainoa vaan kun se meinaa niin helposti kärvähtää. Hyvä idea onkin laittaa tomaatti sipulista napatun uloimman osan sisään. Sitä voi sitten vielä maustaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Voi tomaatin toki halkaista vaan puoliksikin, eikä tarvi sen kummempia täyteaineita laitella. Mutta nyt näin. Ei kannata ehkä laittaa täytettä ihan noin paljon kuin kuvassa, pääsee huomattavasti helpommalla.


Täytetyt varrassipulit

sipulia
tomaattia
maustettua tuorejuustoa
ruohosipulia
paistettuja pekonikuutioita

Kuori sipuli ja halkaise se. Ota uloimmat kuoret omiksi osikseen. Tee täyte eli lohko tomaatti muutamaan osaan ja sekoita se tuorejuuston, ruohosipulin ja pekonikuutioiden kanssa. Täytä sipuli, työnnä muutama vartaaseen ja heitä grilliin.

1 kommentti:

  1. tämä ohje vaikuttaa kivalta, sipuli on herkkua!
    mie en ole kovin montaa kertaa elämässäni maitojauhetta käyttänyt, ehkä kerran tehtiin koulussa siitä pullaa ja sit tota uunijuustoo.

    VastaaPoista