Tämä on helppo mutta erittäin herkullinen jälkiruoka. Kylmän ja kuuman kiehtovan vastakohtainen liitto aterian loppuun vetää hampaattomankin huulet hymyyn.
Uunitikru
sentin paksuista kakkupohjaa/kääretorttulevyä
marjoja
jäätelöä (tiikeri)
3 valkuaista
sokeria
Leikkaa kakkupohjasta 4 ympyrää ja vuoraa niillä uuninkestävien annoskulhojen pohjat. Laita päälle sentin kerros marjasurvosta (mansikoita, vadelmia, mustikoita). Sen päälle jäätelöä. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja makeuta sokerilla. Lusikoi jäätelön päälle siten, että jäätelöä ei pilkistä mistään. Paista uunissa 225 asteessa muutama minuutti siten, että marenki on saanut kauniin ruskean värin. Tarjoile heti.
Uunitikru
sentin paksuista kakkupohjaa/kääretorttulevyä
marjoja
jäätelöä (tiikeri)
3 valkuaista
sokeria
Leikkaa kakkupohjasta 4 ympyrää ja vuoraa niillä uuninkestävien annoskulhojen pohjat. Laita päälle sentin kerros marjasurvosta (mansikoita, vadelmia, mustikoita). Sen päälle jäätelöä. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja makeuta sokerilla. Lusikoi jäätelön päälle siten, että jäätelöä ei pilkistä mistään. Paista uunissa 225 asteessa muutama minuutti siten, että marenki on saanut kauniin ruskean värin. Tarjoile heti.
Uunijäätelö on minun herkkua. Hyvä idea laittaa se valmiiksi annoskulhoihin.
VastaaPoistaNami, uunijäätelö on tosi hyvää
VastaaPoistaNii onki hyvää. Pro uunijäätelö.
VastaaPoista