28.6.2007

Reissuromantiikkaa

Juu, hannus tuli ja meni. Velmua oli ja säätkin helli mökkelijää kuin parasta mansikkanapaa konsanaan. Tänään tein näyttävän sisääntulon takaisin Turkuun ja kuulin Kupittaan stadionilla huudon Suomi on Turusta. Onhan se tietty niinkin, mutta ei Kangasalassakaan kyllä mitään vikaa ole. Ai niitä järviä ja harjuja, joista lauluissakin jorinoidaan.

En nyt jaksa alkaa vielä varsinaisesti ruokapolkata, mutta välitänpä kuvin tunnelmia Längelmäveden rannalta. Meitiläisen mökiltä siis. Kalasteltu on ja paljon. Mato-onginta on ihan kuhaa, virvelistä en niinkään perusta. Matoa haukkasikin joku iso ja kumma kala, josta en enempiä tiedä. Joku särkikala se kaitnet oli: kvalitatiivisen aineiston perusteella päätin, että se oli turpa tai säyne. Tämä on tietysti kalajuttu, koska kuvaa siitä ei ole.

Sen verran hömelö muuten olen, että seisoin järvessä, vettä hieman navan alapuolelle asti, alasti, kamera kädessä ja napsin vedenpinnan rajasta kuvia kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Kaikkeen sitä sorkkansa tunkeekin saadakseen hyviä kuvia.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia! Olen kovin kade, kun ei ole mahdollisuutta mökkeilyyn.

    VastaaPoista