Pennepastaa ja anjovis-tomaattikastiketta
400 g pennepastaa
oliiviöljyä
1 yksikyntinen valkosipuli silputtuna
1 prk anjovisfileitä pilkottuna
1 rkl kapriksia
5 jalapenoa pilkottuna
1 tlk kokonaisia kuorittuja tomaatteja
1/3 dl punaviiniä
2 rkl vihreää pestoa
½ rkl sokeria
3 rkl persiljaa silputtuna
Keitä pasta. Freesaa sipulia hetki pannulla oliiviöljyssä. Lisää anjovikset, jalapenot ja kaprikset. Paista hetki. Lisää tomaatit ja murskaa kevyesti puuhaarukalla. Kiehauta ja lisää punaviini, pesto ja sokeri. Kiehauta ja anna muhia 7-8 minuuttia. Lisää lopuksi persilja ja sekoita. Kaada keitetyn pastan päälle ja sekoita taas. Ripottele lautasannoksen päälle vielä parmesaania.
Suolaa tämä ei kaipaa, sillä anjoviksista, kapriksista ja pestosta tulee jo tarpeeksi. Muutkin mausteet ovat mielestäni turhia, mutta tomaattikastikepohjainen pasta kaipaa silti tuekseen lurauksen ketsuppia. Niin just!
Suolaa tämä ei kaipaa, sillä anjoviksista, kapriksista ja pestosta tulee jo tarpeeksi. Muutkin mausteet ovat mielestäni turhia, mutta tomaattikastikepohjainen pasta kaipaa silti tuekseen lurauksen ketsuppia. Niin just!
Onnea pullealle possulle saparon merkkaus päivänä...
VastaaPoistaT: paspartout
No mikäs nyt on, kun ei tule postauksia!?!?! :) Onnea, auringonpaistetta ja hehkuvaa iloa!
VastaaPoistaNo nythän se selvisi - olet tietysti uutta ruokahaastetta väsäämässä! Onnea tämänkin voiton johdosta!
VastaaPoistaKiitti Paspartout myy frieeend.
VastaaPoistaJa Tiville kanssa kiitokset, kyllä niitä postauksia tulee, mutta piti vähän priorisoida viikonloppuna :)