10.12.2008

Piparipaneroitua briejuustoa, mustikkakastiketta ja kermavaahtoa


Jostain syystä piparkakku on viime aikoina ollut hitti hakusanana ja kävijöitä on eksynyt hurjasti eräälle sivulleni. Viime vuoden joulukuussa bloggasin piparipaneroidun briejuuston reseptin ja jos ei sitä vahingossa eksy katselemaan, niin laitanpa linkin vielä tähän. Kyseessä on hieman erilainen jouluruoka: takeet annan maistuvuudesta.

3 kommenttia:

  1. Jos järjestäisin tänään itse pikkujoulut, tarjoilisin tätä. Koska menen vieraana, ajattelin viedä kardemumma-ananas-porkkanakakkuasi, helpompi kuljettaa. Olen himoinnut sitä nyt niin pitkään. Edellisellä kerralla leipominen ei onnistunut, kun mies oli pihistänyt leipomismunani enkä iltamyöhään jaksanut uusia hakea. Odotukset ovat siis korkealla! Ajattelin myös testata illalla mainion juhlavinkkisi, missähän olisi ylimääräiset sukkikset... Täältä saa niiiin hyviä neuvoja kaikkiin tilanteisiin.

    VastaaPoista
  2. Ihana jälkkäri, otin sen itselleni talteen jouluksi. Kiitos.

    VastaaPoista