8.12.2008

Maagisia rasvoja


En osaa ennustaa sisäelimistä, enkä muutenkan hallitse muinaispersialaista magiikkaa. Tämän päiväisen perusteella olen silti lähes varma siitä, että olen mahtava maagi. Valmistin nimittäin juuri banaanimössöä, joka ei ole banaania nähnytkään, S. Wonderin sukulaissielu kun on.

Riipaisin korkeaan kuppiin aineksia, joista päätin valmistaa ihanan raikkaan dipin. Sitä voisi sitten homostella porkkanan, paprikan ja vaikka minkä kanssa iltapalana. Tai vaikka aamulla leivän päällä. Siitä tulikin jubileemaisen jouhevaa tavaraa, jonka makuun olen enemmän kuin tyytyväinen. Mikä parasta, tahnasta löytyy kasapäin hyviä rasvoja.


Banaanilta maistuva avokado-omenatahna


½ avokado
1 omena
½ limen mehu
1½ rkl kuorittuja pistaasipähkinöitä (suolattomia)
suolaa
inu valkopippuria

Halkaise avokado, poista kivi ja kuori. Poista omenasta siemenkota ja kuori. Laita kaikki aineet kulhoon ja aja tasaiseksi sauvasekoittimella. Toimii porkkanan, paprikan, nachojen, leivän ja Anita Hirvosen kanssa.


2 kommenttia:

  1. Akita inullinen valkopippuria on melko paljon ;)

    Täytyypä kokeilla tätä tahnaa, vaikuttaa taivaalliselta.

    VastaaPoista
  2. Mikä ikinä se onkaan, niin epäilemättä. Vuh :D

    VastaaPoista