24.12.2008

Raskaan ruokailun jälkeinen joulukevennys- Eilen illalla minut oli kutsuttu viettämään kaveriporukassa iltaa. Lupasin vaimolleni, että olen takaisin puoleenyöhön mennessä.

- No, tunnit kuluivat ja kalja meni alas liiankin hyvin. Kolmelta aamuyöstä, kännissä kuin käki, suuntasin kotiin päin. Juuri kun pääsin ovesta sisään niin eteisen käkikello kukkui kolmesti. Tajusin nopeasti, että vaimo varmaan heräsi, joten keksin nerokkaana äijänä kukkua yhdeksän kertaa lisää.

- Olin oikein ylpeä itsestäni, kun keksin niin nerokkaan ajatuksen ja vielä aivan tukka täynnä. Mahdollinen yhteenotto oli näin vältetty.

- Seuraavana aamuna vaimoni tiedusteli kotiintuloaikaani. Kerroin hänelle, että tulin kahdeltatoista, eikä vaimoni vaikuttanut lainkaan epäilevältä. Voi noita naisia.

Vaimo kertoi seuraavaa:

- Tiedätkö missä myydään käkikelloja? Me tarvitsemme uuden."

- Viimeyönä se kukkui kolmesti. Sen jälkeen se sanoi että 'voi v*t*u' ja kukkui kuusi kertaa lisää. Sitten se selvitti kurkkuaan ja kukkui sen jälkeen kolme kertaa lisää, kikatti ja lopuksi pieraisi.

6 kommenttia:

 1. Vesi valuu silmistä,naurattaa niin makoisasti

  VastaaPoista
 2. Meillä mieheni ehdotti tämän tositarinan kuultuaan, että meillekin voitaisiin hankkia käkikello.
  Se olisi niin mukava, kun tulee kotiin pimeällä, ei tarvitse sytyttää valoja kellon aikaa tarkistaakseen, kuuntelee vaan kukuntaa ja jos aika ei osu kohdalleen, kukkuu lisää. Aina on oikea kotiintuloaika taattu.

  Muuten kannattaa hillitä nuo ruumiin molemmista päistä tulevat äännähdykset, ne sekoittavat helposti sen oikean kotiintuloajan laskun.

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä takataskussa huomattavasti parempi vitsi, mutta se on täysin säädytön.

  VastaaPoista
 4. Aivan mainio juttu....:)))...Nauraa maha kippurassa....:)...Riemukasta uutta vuotta koko perheelle...:)...

  VastaaPoista
 5. Nimi unohtui...:)...Liikaa punaviiniä...:)..

  VastaaPoista