12.10.2007

Nacho libre


Onkohan makuaistini jotenkin tärveltynyt, kun kaikki ruoat tuntuvat maistuvan? Epäilyttävätkin. Petollisetkin. Tyhmätkin. Hauskatkin. Mutta mitä tehdä, jos ei jaksa liikuttaa varpaitaan kauppaan asti.

Nacho-sillisalaatilla täytetyt paprikat

makaronia
paprikoita
sipulia
worcestershirea
sokeria
sitruunamehua
pippuria
kuivattua basilikaa
nachoja
tonnikalaa
juustoa

Keitä pari desiä makaronia. Laita blenderiin pilkottu paprika, puolikas sipuli, loraus worcea, ripaus sokeria, maun verran sitruunamehua, rouhaisu pippuria, pyörähdys basilikaa ja muutama nacho. Anna blenderin laulaa, mutta vain intro, sillä tarkoituksena ei ole vetää massaa täysin tasaiseksi. Lisää tonnikala ja sekoita. Kaada napsakaksi keitetty makaroni joukkoon. Leikkaa paprikalta baskeri pois ja täytä seoksella. Laita päälle vielä muutama puolitettu nacho ja juustoraastetta. Paista paprikat uunissa kypsiksi.

4 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama tauti. Siis että kaikki ruoka maistuu. Epäilen pahasti, että se on näitä iän mukanaan tuomia vitsauksia.
    Tosin tämä ruoka ei näytä kyllä ollenkaan epäilyttävältä, vaan älyttömän herkulliselta!!

    VastaaPoista
  2. Pitää kai alkaa tehdä pahempaa ruokaa :D

    VastaaPoista
  3. Onpas taas herkullinen kuva! Onkin tehnyt pitkään mieli katkoja.

    VastaaPoista
  4. Oho. Piti laittaa tohon seuraavaan juttuun tää, mites nyt näin kävikään.

    VastaaPoista