Löi lieskat roihuten,
kun keitos sun kärysi.
Tulella leikkiä löin,
joku muu teki likaisen työn.
Sun uhris oon kai siksi tämän yön,
mä kädestäs syön.
Mua polttaa liekit Zanussin.
Au-a-au, Au-a-au.
Kirpeä tortellini-vuohenjuustokeitto
2 valkosipulinkynttä murskattuna
oliiiviöljyä
2 prk tomaattimurskaa
4 dl vettä
½ dl valkoviiniä
kanaliemikuutio
ripaus sokeria
mustapippuria
250 g kinkkutäytteisiä tortellineja
150 g levittyvää Chavroux-vuohenjuustoa
kuivattua oreganoa
suolaa
Freesaa kynsiä hetkiä öljyssä. Lisää murska, nesteet, liemikuutio, sokeri ja pippuri. Kiehuttele kymmenen minuuttia. Lisää tortellinit ja anna kiehua neljä minuuttia. Sulata joukkoon Chavroux ja oman maan oregano. Lisää suolaa maun mukaan. Tarjoa seurana Oivariinilla voideltua maalaisleipää.
Ahhh...Ihanan kuuloista. Tämä menee ehdottomasti kokeiluun/kokkeiluun.
VastaaPoistaSulla on ihania reseptejä muutenkin.
Keep on good cooking!!
Viikonlopputerveiset Annelta
Ahhh...Ihanan kuuloista. Tämä menee ehdottomasti kokeiluun/kokkeiluun.
VastaaPoistaSulla on ihania reseptejä muutenkin.
Keep on good cooking!!
Viikonlopputerveiset Annelta
Kappas! Teikäkin on heittäytynyt välillä ihan runolliseksi :).
VastaaPoista