9.2.2007

Kuutiossa on kahdeksan kärkeä


Leipäjuusto-pastasalaatti

fusilleja (tricolori)
leipäjuustoa
kinkkua
suolakurkkua

parsakaalin kukintoja
hapatettua punakaalia
kurkkua
porkkanaa
soijakastiketta
oliiviöljyä

Keitä pastat. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kinkku ja suolakurkku vähän pienemmiksi kuutioiksi. Loput ovat oikeastaan koristeita. Keitä parsakaali al denteksi. Leikkaa porkkanasta kuorimaveitsellä tai juustohöylällä pitkittäin ohuita siivuja. Kuori kurkku ja leikkaa siitäkin pitkiä siivuja. Kokoa annos kuvan osoittamalla tavalla eli annoksen päälle hieman vielä punakaalia, jonka päälle parsanuppu. Porkkanat lautasen reunoille koristeeksi. Kaada vielä kevyesti päälle oliiviöljyä, johon on sekoitettu ripaus soijakastiketta. Saa toki maustaa muutenkin, mutta suolakurkuista, oliiviöljystä ja soijasta tulee jo kivat maut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti